Darekc22 Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 (edited) Dzien dobry. Stuka mi przegub przedni lewy w outback 2017 eu,chce kupic nowy ale nie jest dostepny.Mozna kupic tylko cala poloske i jest problem nawet z katalogiem bo nie wystepuje jako oddzielna czesc.Czy ktos wymienial moze juz ten przegub i ma jakies zwiazane z tym doswiadczenia.Przegub z aut od 2009r nie pasuje jest za krotki. Ps.przegub zewnetrzny Edited March 23, 2022 by Darekc22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darekc22 Posted April 24, 2022 Author Share Posted April 24, 2022 Witam ponownie,wymienilem polos i niestety to nie pomoglo.Moze ma ktos jakies doswiadczenia z tym zwiazane... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darekc22 Posted May 21, 2022 Author Share Posted May 21, 2022 ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ir3n3usz Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 W dniu 21.05.2022 o 23:13, Darekc22 napisał: ?????? Zdarza się, że padają parami. Z dwa razy wymieniałem obie półosie, bo strzelał prawy i lewy przegub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
car1961 Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 czyli to nie przegub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darekc22 Posted June 2, 2022 Author Share Posted June 2, 2022 Wychodzi na to ze nie... . I nie mam pomyslu co dalej z tym tematem Link to comment Share on other sites More sharing options...
alepka Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 A sprawdziłeś hamulce? Ja mam 2019 i po 30tkm zaczęło stukać. Objawy (prawie) identyczne jak przy przegubie - stukanie przy skręcie zazwyczaj przy zjeżdżaniu ze wzniesienia przy skręconych kołach. Okazuje się że TTTM. Hałasuje sworzeń zacisku. W ASO akurat nie mieli ale przesmarowali stary i na chwilę pomogło. Przy przeglądzie mają wymienić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darekc22 Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 No wlasnie nie sprawdzalem,ale tez to czytalem.Zamierzam w sobote zdemontwac zaciski i.przesmaruje porzadnie sworznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darekc22 Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 Alepka,daj mi prosze znac czy to cos dalo. Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
car1961 Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 W modelu po lifcie stuka tez maglownica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darekc22 Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 Maglownice juz wymienilem... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alepka Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 16 godzin temu, Darekc22 napisał: Alepka,daj mi prosze znac czy to cos dalo. Pozdr Przegląd mam za 3tkm. Powiedzieli że to na 100% to sworzeń i mam się nie martwić. Jak napisałem wcześniej - jak zaaplikowali smar to na jakiś czas był spokój ale wróciło. Możesz spróbować ze smarem. Roboty dużo nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darekc22 Posted June 9, 2022 Author Share Posted June 9, 2022 Ok dzieki za info.W sobote dzialam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts