Wacław Mężyk Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Witam. Czy mogę prosić o podpowiedź jak poprawnie oczyścić wewnętrzny filtr powietrza (ten z siateczki metalowo-plastikowej) zespolony z tylną częścią obudowy filtra (od strony przepływomierza) w XV 2.0i. Z góry dziękuję za informację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_dz Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Cześć. Może podeślij zdjęcie to będzie łatwiej zrouzumieć o czym piszesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wacław Mężyk Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 Fitr wewnętrzny - to moja nazwa pokazanego na zdjęciu elementu (z powodu braku wiedzy, nie jestem mechanikiem). Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 (edited) to jest " Charcoal Air Filter" ( filtr węglowy ) występujący tylko w wersjach na USA na jakiś konkretny region . Wywal to w cholerę. Wersje na rynek EU tego ustrojstwa nie mają bo jest nie potrzebne. Auto zacznie lepiej oddychać i pewnie przybędzie mu co nieco momentu Edited October 27, 2021 by Karas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wacław Mężyk Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 Tak też uczyniłem. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
luksp Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 w ramach podziękowań nie zapomnij wysłać 4paka piwa koledze udzielającego podpowiedzi na wskazany paczkomat z podanym jego numerem gsm :)) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts