sasturppe Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 witam wszystkich, mam pytanie, ponieważ nie mogę już od kilku dni dojść ładu ze znalezieniem haka holowniczego do modelu 2.0 turbo, niestety nie znalazlem tego tematu na forum ale nawet jak by się cos pojawiło to chciałem odświeżyć na dzień dzisiejszy do rzeczy pierwsze pytanie, jaka jest różnica w wersjach SF/SG bez turbo i z turbo ze do tych pierwszych haków jest sporo i różnych firm natomiast w każdym opisie technicznym jest tłustym drukiem napisane NIE PASUJE DO WERSJI 2.0 TURBO drugie pytanie, czy moze mi ktos poradzic gdzie moge dostac taki hak /jak wspomnialem przedzwonilem kilkanascie hurtowni w PL/ i niestety nikt nie posiada takiego czegoś ... moze jakies serwisy zagraniczne? moze ktos ma cos uzywanego a najchetniej nowego bardzo mi zalezy na tym czyms dlatego prosze o pomoc w tym miejscu z gory dziekuje za porady/wskazowki lub namiary pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
halvaekiu Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Jedyne na co natrafiłem, a nie ma wspomnianej niekompatybilności z wersją turbo, to Auto-hak SU44A. Pytałeś się o niego? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasiem Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 A tu: https://steelcar.com.pl/produkt/hak-holowniczy-subaru-forester-2/ Nawet na zdjęciach jest zamontowany na Forku XT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasturppe Posted May 27, 2021 Author Share Posted May 27, 2021 23 godziny temu, halvaekiu napisał: Jedyne na co natrafiłem, a nie ma wspomnianej niekompatybilności z wersją turbo, to Auto-hak SU44A. Pytałeś się o niego? pytalem, niby nie ma wzmianki o niekompatybilnosci ale tez nikt nie chce zagwarantowac kompatybilnosci - kolo sie zamyka... proponowoli mi kupno a w przypadku jakichkolwiek problemow moge im odeslac ale dzieki za wiadomosc pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasturppe Posted May 27, 2021 Author Share Posted May 27, 2021 4 godziny temu, jasiem napisał: A tu: https://steelcar.com.pl/produkt/hak-holowniczy-subaru-forester-2/ Nawet na zdjęciach jest zamontowany na Forku XT dzieki za namiary, bede dopytywal, mam nadzieje ze w koncu znajde.. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasiem Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 W dniu 27.05.2021 o 11:15, sasturppe napisał: dzieki za namiary, bede dopytywal, mam nadzieje ze w koncu znajde.. pzdr I jak, dowiedziałeś się czegoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts