creaforma Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Witam mam pytanie Sprawdzam po numerze VIN SUBARU OUTBACK Z ROKU 2017 (dowodu REJ nie widziałem bo VIN mam z ogłoszenia sprzedaży na otomoto) W raporcie z car vertical pokazuje mi się jako SUBARU LEGACY i praktycznie żadnych informacji na temat przebiegu i historii auta. Z tego co wyczytałem w dowodzie do IV generacji subaru OUTBACK wpisywano je jako LEGACY. Problem w tym ze 2017 rok to już jest V generacja OUTBACK. Czy ktoś się orientuje w temacie? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
xt6 Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 11 minut temu, creaforma napisał: Witam mam pytanie Sprawdzam po numerze VIN SUBARU OUTBACK Z ROKU 2017 (dowodu REJ nie widziałem bo VIN mam z ogłoszenia sprzedaży na otomoto) W raporcie z car vertical pokazuje mi się jako SUBARU LEGACY i praktycznie żadnych informacji na temat przebiegu i historii auta. Z tego co wyczytałem w dowodzie do IV generacji subaru OUTBACK wpisywano je jako LEGACY. Problem w tym ze 2017 rok to już jest V generacja OUTBACK. Czy ktoś się orientuje w temacie? Pozdrawiam Żaden problem jeśli się vin zgadza z oryginalnym, ale inny mały problem jest Tu się witamy na początek (regulamin forum - święta rzecz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 23 godziny temu, creaforma napisał: W raporcie z car vertical pokazuje mi się jako SUBARU LEGACY W Japonii do dzisiaj Outback to Legacy Outback. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts