Jump to content

Grill outback III

Kuba_Don

Recommended Posts

Witam, 

mam następujący problem natury estetycznej... Po niedawnym myciu auta na myjce bezdotykowej zauważyłem na grillu auta, że cześć chromu złuszczyła się jakby ktoś ją zadrapał:( Pytanie brzmi czy mieliście podobny problem i czy oprócz kupna grilla istnieje możliwość poprawienia wyglądu? Renowacja chromu, malowanie? U mnie w rejonie tego nie robią, już o to pytałem lakiernika... Element wygląda w ten sposób:

6FFF8A55-1493-4D22-B78C-B8001AD5DBCB.jpeg

• 2 weeks later...

Spotkałem się już z tym, myślę że nie jest to pojedynczy przypadek. Różnica jest tylko taka, że warstwa się delikatnie wybrzuszyła, a nie zrywała jak na zdjęciu.

Co z tym zrobić, nie wiem, ale na olx czy alledrogo kupisz drugi taki grill za 100/150 zł czy to do testów czy zamiast tego. Albo po prostu kupić drugi w lepszym stanie i na myjni traktować go z trochę dalsza.

• 2 weeks later...

Dzięki za odpowiedzi koledzy!:thx:Temat uważam za zamknięty:) Udało się znaleźć grill w stanie praktycznie idealnym za 100 na olx. Na alledrogo natomiast takie rzeczy w podobnym stanie za 200-300 złotówek. Generalnie ciężki temat, żeby coś znaleźć ale tym razem udało się:D:yahoo: