mateuszm31 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) witam, dotknal mojego legacy 4 2.0r mt5 165km my06 problem zuzytej wiskozy centralnego dyfra. z tego co wyczytalem sa dwa typy phase1 do 99r i phase2 powyzej 99r z tego co zrozumialem kazda wiskoza phase2 mt5 bedzie posowac do mojej skrzyni? i dyfra tylnego? gdyz mam mozliwosc dostania sprawnego z legacy 4 mt5 2.0, nie bedzie problemu po jego montazu? bo cos slyszalem ze dyfer musi pasowac z przelozeniem skrzyni Pozdrawiam Edited March 11, 2021 by mateuszm31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziolek Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Trochę chaotycznie piszesz, wiskoza nie ma wpływu na pasowanie dyfra do skrzyni, od tego są zębatki. Jeśli zmieniasz samą wiskozę, będzie pasowała bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszm31 Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 pisane na szybko w nocy z telefonu aha czyli do mojego legacy bedzie pasowac kazda wiskoza phase 2 z mt5 dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
yARO_81 Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 W dniu 12.03.2021 o 07:16, koziolek napisał: Jeśli zmieniasz samą wiskozę, będzie pasowała bez problemu. Dokladnie. U siebie w MY08 mialem sama wiskoze wymieniana i bylo P&P. Na jakas zregenerowana z okolic lat 2000. Tyle tylko, ze jest mocniej spinajaca tyl. Jaco z Wrocka robil i to na prawde mega szybki temat jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts