Jano Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Witam. Mam szybkie pytanie dla zoriętowanych w temacie. Czy wahacze przednie są p&p w 5x100 i 5x114.3 . Oraz tak tylko oriętacyjnie czy poprzeczne wahacze tylne (amelinowe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szociu Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Przód i tył możesz założyć 5x114,3 tj przykręcić Przez inne szerokości wahaczy przedni stabilizator jest inny, tył przy 5x114,3 tez jest inny i używa innych łączników niż 5x100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jano Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 Stabilizatory i łączniki mam whiteline z anty lift kit z przodu (rowniez z whitelie-a) Czyli podsumowując, to spokojnie moge przykrecac bez zadnych przeróbek wahacze z 5x114.3 tak? A skoro są szersze to będe musiał pewnie zbieżność tylko zrobić. A jeszcze zaciekawiło mnie - może oriętujesz sie czy amortyzatory różnią sie w 5x100 a 5x114.3 ( a dokladniej czy są p&p). Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
szociu Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 whiteline ma inne stabilizatory do 5x100 i do 5x114,3 Przy 5 x114,3 są inne zwrotnice na przodzie i inne amortyzatory Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Tylne poprzeczne z amelinium są dłuższe, niż te stalowe. Żeby je założyć, to trzeba przy okazji dłuższe półosie wstawić, a to z kolei może implikować zmianę w napędzie. Kiedyś pytałem o to na The Forum i taką odp. dostałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts