irektob Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 ...aż się łezka w oku kręci za wspomnieniami tamtych lat kiedy w spod zderzaka czuć było benzynę, a nie dzisiejsze fiołki ...z przedrostkami eco,blue,hybrid !!! a tutaj nawet subaru już raczkuje skośnookie szybko się uczą i widać już pazur(szkoda że zaczęli teraz chodzić do manikiurzystki) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 (edited) ja lubię słuchać i oglądać coś takiego Edited September 10, 2016 by KrisKristoffers 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matros1 Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 (edited) Choć jest coś magicznego w wysilonych ssakach: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited September 11, 2016 by matros1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
irektob Posted September 11, 2016 Author Share Posted September 11, 2016 Choć jest coś magicznego w wysilonych ssakach: zgadzam się z Tobą w stu procentach,pamiętam RENAULT ELF POLSKA i pierwsze clio williams Bogdana Herinka potem doszedł również do zespołu Doskocz,następnie Herink dostał Clio Maxi a to był już potwór,i oczywiście późniejsze czasy Kuliga w Megane Maxi...te samochody na asfaltach były szybsze od WRC....cieszę się choć z faktu że było mi żyć w tych czasac i to widzieć,czuć....dzisiejsze poczynia mnie już właściwie nie interesują,domyślam się że kierowcy tych potworów,a-gruba,b-grupa,kit-cary gdyby dzisiaj wsiedli do współczesnych bolidów to uznaliby że to auta do kościoła.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts