morda4u Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 (edited) Witam, mam Legacy MY10 z CVT. Przejechałem dzisiaj jakieś 5km i zapaliła mi się choinka z trzech lampek: - lampka AT OIL TEMP miga - kontrolka trakcji świeci - kontrolka hamulca ręcznego świeci Przejechałem jeszcze jakieś 500m, autojechało normalnie, nic się nie działo. Zgasiłem silnik, poczekałem chwilę, odpaliłem - nic się nie świeci. Kilka godzin później jadę i znowu po ok. 5km to samo. Dojechałem do domu, zgasiłem stacyjkę, odpaliłem - nic się nie świeci. Sprawdzałem błędy Torque na Android, nic nie ma. Macie jakieś pomysły? W załączeniu fotka deski rozdzielczej. AT OIL TEMP nie świeci, bo mrugała i zdjęcie sie cyknęło akurat jak była zgaszona Widać za to pozostałe lampki. Pozdr! Edited March 30, 2016 by morda4u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobi1972 Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Chyba lepiej udać się do serwisu na diagnozę. Z banalnych rzeczy to czy ciśnienie w oponach jest prawidłowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morda4u Posted May 4, 2016 Author Share Posted May 4, 2016 Problemem okazała się być spalona żarówka i/lub słabe styki na kabelku, także bez paniki jak komuś to wyskoczy U mnie spaliły się postojowe i tylny lewy stop. Po wymianie żarówek i poprawce styków jest git. Pozdr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts