jacunio201 Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 (edited) Witam mam pytanko jaka jest różnica między drzwiami do Outbacka 2012r w wersji Europa a USA moje pytanie wynika z tego ponieważ poszukuje drzwi oraz tylnej ćwiartki prawa strona do wersji USA ale wszędzie mają w wersji Europejskiej może ktoś podpowie czy jest możliwość dopasowania tych części. Edited August 2, 2014 by jacunio201 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Witam mam pytanko jaka jest różnica między drzwiami do Outbacka 2012r w wersji Europa a USA moje pytanie wynika z tego ponieważ poszukuje drzwi oraz tylnej ćwiartki prawa strona do wersji USA ale wszędzie mają w wersji Europejskiej może ktoś podpowie czy jest możliwość dopasowania tych części. tak w skrócie to wszystkim. Przetłoczeniami, wymiarami itd. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
palmall Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Ktoś tu złoży niezłego gniota... kiedy na allegro efekty będzie można oglądać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacunio201 Posted August 4, 2014 Author Share Posted August 4, 2014 Witam Swojak nie jest to wcale taki gniot drzwi są uszkodzone przednie dało by się naprawić ale za nowe auto słupek jest nie dotknięty tylny błotnik można wymienić samo poszycie co do Platinum Forum to też nie do końca podobno przednie są takie same tylne różnią się tym że eu ma listwe plastikową zamiast przetłoczenia tak powiedział sprzedawca w Subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Kolego proponuję używać znaków interpunkcyjnych bo nie da się tego czytać. o końca podobno no właśnie podobno.... Lepiej porozmawiaj z tymi, którzy się na tym znają. tylny błotnik można wymienić samo poszycie jasne i przyspawasz go do dachu ? Daj spokój chyba naprawdę nie wiesz co piszesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
car1961 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 przednie też są inne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts