szamcio11 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 (edited) Witam. Oglądając wykazy części i zdjęcia, spotkałem się z dwoma wersjami wypełnienia wnęki koła zapasowego - "miska" wkładana w pełne koło zapasowe lub styropianowa wkładka z przegródkami nad kołem zapasowym. Pytanie - czy da się zastosować jedno i drugie? tzn u mnie jest ta miska, trochę się tłucze po kole (za wysoki rant względem koła) i pomyślałem, czy wsadzenie tego styropiany coś da, o ile jest to możliwe? Edited June 25, 2014 by szamcio11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebekian Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Ta pierwsza na 100% się nie zmieści, chyba nie od tego modelu, no może jak masz niepelnowymiarowe koło. Ja mam wypełnienie jak na drugim zdjęciu a luz pomiędzy felga a plastikiem wypełniłem paskiem gąbki i nie klekocze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamcio11 Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 dzięki za info pomysł z wypełnieniem luzu też zastosowałem ale pomyślałem też nad takim rozwiązaniem z tym styropianem Czyli sprawa wyjaśniona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts