kraftpol Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Witam . Kupiłem uzywane wtryski z ebaya,po zamontowaniu okazało się,że "się pocą" a 2 wręcz podciekają.Wymieniłem gumki uszczelniające na nowe i nadal bez zmian.Poza tym,wydaje mi się,że z jednego cieknie gdzieś z góry nad kostką. Możliwe,że jest gdzieś pęknięty i puszcza przez plastikową obudowę?Jest jakaś możliwość sprawdzenia? Nie jestem też pewny,czy w istocie są to wtryski 550,bo takie niby miały być,ale co przyszło ,to pewności niestety nie mam. Proszę o pomoc,bo mam auto uzienione . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Sprobuj moze oddac je na sprawdzenie w jakims zakladzie zajmujacym sie wtryskiwaczami - tam sie pewnie wszystko wyjasni na maszynie do testu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraftpol Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 A może masz jakieś pewne sztuki na sprzedaż? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Nie bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts