Guest Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 (edited) Pacjent subaru gt jdm 260 KM TD05 Nie zawsze aczkolwiek czasami to następuje,że podczas przyspieszania szczególnie gdy raptownie wciskam gaz w podłogę! Przy obrotach rzędu 5000-6000 zaczyna się czasami dławić i potrafi odciąć zapłon.To raczej nie jest normalne? Gzie szukać przyczyny? Ps.wiem że to wróżenie z fusów, ale w mojej miejscowości nie ma speców! Jeszcze jedno podłączam OBD pod kompa i nie widzi auta, ale to inna para kaloszy, może być coś wypięte w elektryce! Edited May 4, 2014 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Gzie szukać przyczyny? Zacznij od dobrej diagnostyki. Ps.wiem że to wróżenie z fusów, ale w mojej miejscowości nie ma speców! Raczej nikt do Ciebie nie przyjedzie zrobić diagnostykę. Wybierz sobie najbliższego ogarniającego i zrób sobie wycieczkę. Zaopatrz się wcześniej w nową pompę paliwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 hmmmm, taki mam plan wybrać się albo na śląsk, albo Wawa. Co możesz mi polecić w moich rejonach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Co możesz mi polecić w moich rejonach? Kociołek w Pzń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Ivan Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 (edited) Odcina zapłon tak, jakbyś doszedł do odcięcia na obrotomierzu, czy odcina paliwo? Edited May 4, 2014 by Crazy_Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystek07 Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 nie jest to odcinka związana z przeładowaniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 (edited) nie jest to odcinka związana z przeładowaniem? nie to zostało już wyeliminowane na początku...(pompowanie do 1,2) Edited May 4, 2014 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Na jakim paliwie jeździsz? Pamiętam jak TypeRa nie chciał jeździć na 95 czy nawet 98 i zadowalał się tylko Shell racingiem 100+ A może Ci pompa paliwa umiera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 (edited) ja jężdze na 95,98 czasami ORLEN team może oby to tylko pompka była, do przeżycia! Edited May 5, 2014 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 95 w wrx jdm? Zalej do pełna racingiem i sprawdź co się dzieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Wierz mi nawet jakbym chciał to nie mogę! nie mam gdzie, muszę się udać 100 km dalej ale może warto spróbować?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts