maciejka69 Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Witam, stałem się niedawno szczęśliwym posiadaczem subaru. Pytanie przyszłościowe ale lubię wiedzieć, że w razie czego samochód jest w dobrych rękach. Który autoryzowany serwis w rejonie Małopolski/Śląska polecacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Jeżeli Małopolska to pojechałbym do carfita do Nowego Sącza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Który autoryzowany serwis w rejonie Małopolski/Śląska polecacie Jeżeli Małopolska to pojechałbym do carfita do Nowego Sącza. Od kiedy carfit to ASO? W Małopolsce polecam Emil Frey Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 (edited) Od kiedy carfit to ASO? carfit może nie ASO, ale współpracownik SPRT - znaczy LEGAL. Edited April 17, 2014 by sebachon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Mnie tego tłumaczyć nie musisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 W Małopolsce polecam Emil Frey Zapisz się miesiąc wcześniej na każda czynność . A jak już będziesz na miejscu to zwracaj na siebie uwagę aby o Tobie nie zapomnieli w serwisie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOR CVT Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Zapisz się miesiąc wcześniej na każda czynność... Jakbym czytał o Wrocławiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 (edited) Jakbym czytał o Wrocławiu Jak mi w Poznaniu wysiadły hamulce to zaproponowali wjazd na podnośnik za dwa tygodnie . Wymianę krzywych tarcz robiłem od ręki w Niemczech bo w Poznaniu zaproponowali za trzy dni . Nie brali pod uwagę że jestem kilkaset kilometrów od domu Edited April 17, 2014 by lojszczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts