goluszysko Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 (edited) Witam, pryszedl czas na odswiezenie wnetrza w aucie. macie jakies sprawdzone miejsca w 3miescie gdzie mozna porzadnie i kompleksowo uprac srodek? tapicerka foteli, plastyky, wszystko na cacy. no z zewnatrz tez by sie pewnie przydala jakas polerka i wosk ale to juz nie jest przymus. pomozcie, wiosenka przyszla, pieknie swieci slonce .... i widac w srodku tylko kurz:) pozzdrawiam, goluszysko Edited March 10, 2014 by goluszysko Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 @goluszysko, W OFFtopiku jest odpowiedni wątek o detailingu czyszczeniu wnętrz itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
goluszysko Posted March 10, 2014 Author Share Posted March 10, 2014 Ok, poszukam. Tylko chodzi o miejsce gdzie to robia, a nie dlubanie samemu. Pozdr Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Może zadasz pytanie w tym wątku a ktoś coś podpowie Ewentualnie po prostu zapytaj w spotkaniach forumowych w Swoim regionie... Tak to chyba najlepsza opcja Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
goluszysko Posted March 10, 2014 Author Share Posted March 10, 2014 Ok, Dzieki. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomi79 Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Dr. Auto polecam ,tylko nie wiem czy cenowo będzie Ci odpowiadało . Link to comment Share on other sites More sharing options...
goluszysko Posted March 10, 2014 Author Share Posted March 10, 2014 Dzieki tomi, wszystko super tylko to daleko od GD. Nie moge zostawic auta na caly dzien 70 km od domu:-) Ale widac ze popyt jest bo dopiero na przyszly piatek jest jakies miejsce. Jeszcze raz dzieki i szukam dalej! Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts