mati2610 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Chciałbym wyjać przyciski a raczej te srebrne elementy w ktorych one siedzą w kierownicy wielofunkcyjnej czy to jest jakoś przykręcone czy ma zatrzaski?,jak wyjąć żeby nic nie uszkodzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamski Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 nie jestem pewien czy o to chodziło, ale da Ci jakieś rozeznanie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 A mozna wiedziec w jakim celu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionio Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Ja na przykład bym chciał pomalować te srebrne elementy, bo mam powycierane obrzydliwie Myślałem albo pomalować, albo może spolerować do czarnego koloru, który wyłazi, ale jak widzę co trzeba zrobić, żeby się tam dostać.... to chyba sobie odpuszczę . No chyba, że w Forku SG MY07 jest jakiś inny prostszy sposób żeby to ogarnąć. Nawet chciałem zapodać taki temacik, ale mati mnie ubiegł. thx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati2610 Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 A mozna wiedziec w jakim celu? przyszlo mi do glowy zeby srebrne elementy zrobic w karbonie zapomocą hydrodruku ale do tego wszystko trzeba wymontowac, srodkowa konsole juz opanowalem. ale jak widzę co trzeba zrobić, żeby się tam dostać.... najgorsza kierownica, np: srodkowa konsola to banał w demontażu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 To prawda, te srebrne plastiki imitujace aluminium (?) to tandeta straszliwa. U siebie tez pomalowalem boczki i srodkowa konsole.. Na szczescie nie mam tego badziewia w kierownicy. A nie mozecie tych przyciskow zakleic/zamaskowac przed malowaniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati2610 Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 A nie mozecie tych przyciskow zakleic/zamaskowac przed malowaniem? ja ich nie maluje tylko bede nakladał hydrodruk a to sie wiaze z zanurzeniem elementu w wodzie ale efekt jest fajny, chcialem to w karbonie walnąć. nawet gdybym je mogl zakleić od strony elektryki to i tak nie wiem jak je wyjąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts