lucash Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Hejka. Jakbyście orkeślili zawieszenie w swoim OBK'u? Miękkie, twarde, pływające, sztywne? Chcę się do niego dobrać tylko nie wiem czy jest sens się czepiać. Z doświadczenia wiem że na szarpakach na SKP niewiele wychodzi :/ Nie wiem czy jest sens zmieniać na siłę amorki i sprężyny, bo może ten typ tak ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
sredniaq Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Zależy czy wersja US czy EU ? Ja miałem zawias z wersji eu w legacy i powiedziałbym sprezyste, ale niezbyt twarde. Sent with Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekMK Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 2001 - ładnie trzyma sie drogi i nieżle wycisza nierówności na większych dziurach trochę słychać ale przy tej mocy silnika nie może być zawiechy w amerykańskim stylu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł951 Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Ja również jestem zadowolony z komfortu na seryjnym zawieszeniu. Mam drugi kpl całych kolumn samopoziomujących do tyłu. W wolnej chwili założę i porównam. Jedynie co mi przeszkadza to tak jakby nie było "utwardzania" układu kierowniczego wraz z wzrostem prędkości. Jak czasem bujnie na boki to kierownica jest taka jakby "niezablokowana" - mam nadzieję, że zrozumieliście o co mi chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts