respect Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 W forku 2003 mam pokrętła sterowania nawiewów. Gdy nastawię na nogi dmucha też z bocznych kratek przy szybach drzwi.(jeśli je oczywiście otworzę .) Inne modele subi w tych rocznikach (2003-2005) pewnie mają podobnie. Niby to nie przeszkadza , ale tęż tak macie .? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 W instrukcji, o ile dobrze pamietam, wlasnie pisza, ze nawiew na nogi rowniez oznacza i nawiew na szybe (bez aut. wlaczenia A/C) Natomiast jezeli wybierzesz nawiew na szybe i nogi albo na sama szybe, to zalaczy sie A/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
respect Posted October 21, 2013 Author Share Posted October 21, 2013 @@eddie_gt4, ,dzieki, ale chodzi mi o kratki przy bocznych szybach - te po bokach deski na poziomie wskaźników,co to można zamykać ręcznie , a nie te pod przednią szybą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 @@eddie_gt4, ,dzieki, ale chodzi mi o kratki przy bocznych szybach - te po bokach deski na poziomie wskaźników,co to można zamykać ręcznie , a nie te pod przednią szybą. ale wlasnie o to chodzi: nawet jak ustawisz nawiew na same nogi, to chyba powietrze, zanim dotrze na szybe, idzie i przez te boczne nawiewy (mozna je zamknac, wtedy nawiew na szybe jest intensywniejszy) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
respect Posted October 21, 2013 Author Share Posted October 21, 2013 no,możliwe, bo ciężko mi to sprawdzać , bo nieczęsto jeżdźę ( małe przebiegi ) i jak zapne szeleczki to ruchy ograniczone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts