Jump to content

Hak w Forku 2006 jaki ?gdzie ? w Warszawie i okolicach.

Luqu

Recommended Posts

Skoro już w rodzinie zagościł Forek postanowiłem w pełni wykorzystać jego możliwości.

Wielu z was pewnie przerabialo temat i proszę o prosta podpowiedź

Ciagnacy Forek 2.0 NA 2006 r

-Hak ma byc na działania tylko wakacyjno doraźne żadnych akcji typu codzienne wożenie tony kartofli na bazar czy złomu do huty ;-)

-najlepiej odpinany dołączany ( nie znam sie i tej terminologii)

- ma docelowo pociągnąć lekka przyczepke moze lekki camping albo jak bóg da lekkiego pojezdzawkowoza typu Fiat SC, saxo, civic

Jakieś ograniczenia ? Mam świeżo wymienione samopozimujace sie tylne amory. Czy to je zabije ?

Pozdr Luqu

cena koło 600 zł, dokładają Ci z tyłu specjalną belkę. Amortyzatory faktycznie dostają, ale jeżeli sporadycznie bedziesz używał do ciagania to bez przesady. Ja mam 143 tys przebiegu i powoli przykładam sie do wymiany I oryginalnych od nowości amorów (SLS), dobiło je ciaganie gruzu i inne prace budowlane :).

Poztym jak masz hak to możesz bez bólu wyciagać pozostałych użytkowników dróg z zasp, dołów itp :)

Ostatnio wyciagałem pod kosciołem nową skodę octavię 4x4. Pan kupił i myslał, że jak 4x4 to wszystko przejedzie. Nie wierzył, że go wyciagnę, ja na to żeby nawet silnika nie włączał.Mina bezcenna :)

Edited by dzidzi