imischer Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Witam posiadam subaru legacy 1998r BG9 z instalacja gazową koltec problem polega na tym ze na gazie auto szarpie z niskich obrotów tak do 2tys potem jest wszystko ok na benzynie wszystko jest dobrze wymieniłem cewke przewody WN i świece i nic nie pomogło. Ktos ma jakiś pomysł co jeszcze moze byc nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 imischer, witaj, nam też jest miło przywitać Cię na The Forum 8) Wygląda na problem z instalacją gazową, albo paliwem które je zasila :roll: Jak nie podołasz to wiedz, że dobre ASO Subaru czyni cuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubiec1 Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Problem prawdopodobnie wynika z uszkodzenia dystrybutora gazu Koltec. Proponuje demontaz dystrybutora (samochodem można nadal jeździć na PB) i regenerację dystrybutora po przesłaniu go do mnie. Usługa może byc wykonana 9.10.2012 ( obecnie przerwa urlopowa). Koszt 100 zł. Pozdrawiam: J. Kubiec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arq Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Problem prawdopodobnie wynika z uszkodzenia dystrybutora gazu Koltec. Proponuje demontaz dystrybutora (samochodem można nadal jeździć na PB) i regenerację dystrybutora po przesłaniu go do mnie. Usługa może byc wykonana 9.10.2012 ( obecnie przerwa urlopowa). Koszt 100 zł.Pozdrawiam: J. Kubiec Reklama pod progowa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherif Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Problem prawdopodobnie wynika z uszkodzenia dystrybutora gazu Koltec. Proponuje demontaz dystrybutora (samochodem można nadal jeździć na PB) i regenerację dystrybutora po przesłaniu go do mnie. Usługa może byc wykonana 9.10.2012 ( obecnie przerwa urlopowa). Koszt 100 zł.Pozdrawiam: J. Kubiec Reklama pod progowa? Raczej dla SIPu konkurencja nikla Tak sie zastanawiam, co to jest ten dystrybutor, bo mi sie to bardziej ze stacja benzynowa kojarzy 8) a w samej instalacji nie spotkalem sie z taka nazwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppmarian Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 co to jest ten dystrybutor Prawdopodobnie jest to instalacja 3. generacji z jednym centralnym wtryskiwaczem gazu i o jest nazywany dystrybutorem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherif Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 co to jest ten dystrybutor Prawdopodobnie jest to instalacja 3. generacji z jednym centralnym wtryskiwaczem gazu i o jest nazywany dystrybutorem chodzi Ci o listwe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppmarian Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Nie to jest jeden cetralny wtryskiwacz gazu tuz przed przepustnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
gforce Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 w III generacji jest dystrybutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherif Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 ok, mozliwe, poprostu 3 gen jest dosc malo popularna, wiec nie spotkalem sie z tym okresleniem .. no moze poza stacja tankowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
imischer Posted July 28, 2013 Author Share Posted July 28, 2013 problem już rozwiązałem kupiłem zestaw naprawczy rozdzielacza wyczyściłem założyłem wszystko nowe i wszystko ustało dzięki wszystkim za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazownik Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 [edycja moderatora - działalność komercyjna] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 @@gazownik chyba już znudziło Ci się Forum.Ale żeby po kilku godzinach?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts