Jump to content

Wrocławska Liga Time Attack

Loko

Recommended Posts

Zapraszam Was na zawody Wrocławskiej Ligi Time Attack, której najbliższe eliminacje odbędą się 10. grudnia i 28. stycznia na Torze Redeco przy ul. Rakietowej we Wrocławiu.

Co prawda są to ostatnie dwie eliminacje w sezonie 2011 i osoby teraz dołączające nie będą w stanie uzbierać punktów dających podium w klasyfikacji rocznej, ale mogą walczyć o puchary na tych imprezach. Starty teraz dadzą też możliwość zapoznać się z torem, zasadami i organizacją Ligi przed nowym sezonem 2012, kiedy to zaczynając od lutego odbędzie się 12 eliminacji.

W małym skrócie:

- ilość startujących to 50 zawodników,

- na zawodach przejeżdża się ok. 2km trasę średnio 10 razy, z czego 6 jest mierzonych,

- formuła zawodów Time Attack, czyli liczy się tylko najlepszy czas okrążenia,

- pomiar czasu komórkami TAG-Heuer,

- na każdych zawodach puchary za miejsca 1-3 w każdej klasie.

- koszt to 90zł.

Więcej szczegółów znajdziecie w wątku na forum SRTW, gdzie także znajdują się zapisy na najbliższą eliminację.

Osoby nie posiadające tam konta i nie chcące go zakładać mogą zapisać się poprzez mnie.

Serdecznie polecam i zapraszam :)

miałem wraz z przyjacielem pojawić sie 10.12 na redeco/rakietowej,ale dupa wyszła.Siak czy tak polecam,bo nawet jak ktoś nie startuje (mielismy w planie start GL Sport '96 i turbolodówka,jak by było biało)

Dla startujących rewelka,a dla niestartujących mozliwośc podejrzenia innych i...doznanie zawrotu głowy od subaraków i innych ciekawie jeżdżacych aut :D

Byłem tam przy okazji motoWośp w 2009r i tak to wyglądało: http://www.bolec.info/index.php?op=gall ... &pic=12835 PYTANIA :?: :?: :mrgreen:

Hemi oraz Igi meldują się w 2012r jako widzowie/startujący :mrgreen:

-- Pt gru 02, 2011 11:05 pm --

pomijam to,iż w ramach Drift open tez tam byliśmy i w zeszłym roku i w tym :) tor fajny :D

-- Pt gru 02, 2011 11:09 pm --

ten człowieczek na czarno z biało-czarno-pomarańczowym plecakiem walczący z zamarzniętymi bateriami eta ja :mrgreen:

-- N gru 04, 2011 11:47 pm --

ładna lista:)

• 1 month later...

To ostatnie parę dni na zapisy i zostało już tylko kilka miejsc.

Na liście mamy aż 5 Lancerów i tylko 2 Imprezy. Co to jest? Mobilizować się koledzy i koleżanki!

Zapraszamy, zapraszamy :)

-- 21 sty 2012, o 00:10 --

Już za tydzień ostatnia eliminacja sezonu 2011, serdecznie zapraszam! :)