kubeusz1 Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 witam prosze o rade gdzie mozna nabyc plastikowe nadkola do forestera I?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 w ASO na szrotach, Lublin, Kielce, allegro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmiciuk Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 W ASO, kosztuje grosze Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubeusz1 Posted November 29, 2011 Author Share Posted November 29, 2011 nie wie czy dobrze si rozumiemy, chodzi mi o ochronne nadkola plastikowe montowane na zewnatrz karoseri Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz-17 Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 nakole jak nazwa wskazuje znajduje się nad kołem i w ASO kosztuje do forka 03-07 około 160zł -- 1 gru 2011, o 19:50 -- sorry nadkole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingolstad Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Podbijam temat bo mam ten sam problem - chodzi o te czarne plastikowe nakładki ponad kołami. Dla wzrokowców: Na Allegro nic oryginalnego nie ma i nie było od dwóch miesięcy więc wątpię aby się to szybko zmieniło. Są tylko jakieś niby uniwersalne nakładki ale to pełen odpust. Widziałem na żywo na dużo mniejszym aucie a i tak wyglądało prześmiesznie. Dodatkowo - jak widać oryginalne z tyłu znajdują się też na drzwiach. Do tej pory miałem gołego Forka ostatnio zamontowałem nakładkę na zderzak z przodu i od razu wygląda dostojniej. Brakuje mi jeszcze tych nakładek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz-17 Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 czyli to nie nadkole potrzebujesz (potrzebujecie) tylko nakładki na błotniki , tak czy inaczej najlepiej uderz do ASO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciumpa Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 a ile w ASO może to kosztować ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingolstad Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 1000-1200 zł w ASO w zależności od tego czy będą w EU czy trzeba sprowadzać z JP. Używki rzadko są na Allegro a jak już się trafią to nikt nie zdemontuje ich i nie sprzeda oddzielnie, opcja jest taka że kupisz albo z drzwiami albo razem w komplecie z resztą plastików (zderzaki etc.). Przynajmniej mi się nie udało i odpuściłem temat. Nie szukaj też żadnych zamienników ani uniwersalnych nakładek bo to nieporozumienie. http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/63411-podwyzszenie-i-plastiki-na-blotniki/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Mroczkowski Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) Witam wszystkich forumowiczów! posiadam takie nakładki - nie podobały mi się wiec zdemontowalem i są na sprzedaż. Jakby ktos byl zainteresowany prosze pytac lub na PRIV Edited July 16, 2013 by Hubert Mroczkowski Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciumpa Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 poszło PW daj jakiś kontakt do Siebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Posiadam nowe oryginalne nakładki na sprzedaż - J101ESA200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts