pepsiman Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Czy może ktoś z kolegów ma zamontowany na swoim dachu bagażnik Whispbar? Próbuje znaleźć wersje do Legacy 08 Kombi diesel? W Nowej Zelandii jest w Polsce niekoniecznie. http://www.whispbar.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 pepsiman, szukałeś na tronie Thule? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszyn Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 ja mam od dwóch lat w legacy 08 ale w sedanie, polecam, bardzo cichy fajnie wykonany bagażnik, co do wersji dla kombiaka to nie mam pojęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAJAX Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 pepsiman, szukałeś na tronie Thule? Thule to inna firma ale jak nie ma w Polsce Whispbara do Legacy Kombi 08 to możesz śmiało wybrac coś właśnie z Thule. Thule w tym roku też wprowadziło do oferty belki o profilu skrzydła. Trochę brzydsze od Whispbara ale jakość na pewno jak to w Thule wysoka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitz Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 pepsiman, szukałeś na tronie Thule? Thule to inna firma ale jak nie ma w Polsce Whispbara do Legacy Kombi 08 to możesz śmiało wybrac coś właśnie z Thule. Thule w tym roku też wprowadziło do oferty belki o profilu skrzydła. Trochę brzydsze od Whispbara ale jakość na pewno jak to w Thule wysoka. Albo kupić MontBlanca. Jakość podobna do Thule (też Szwedzi), a na ogół ciut taniej. Chyba, że chcesz drożej, to takiego samego MontBlanca możesz kupić w ASO z napisem Subaru zamiast MontBlanc (tylko tym się różnią, bo to MontBlanc robi dla Subaru). Drożej jest jakieś 30% (przynajmniej było 3 lata temu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liroy Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Nie słyszałam o tej firmie, ale możesz zajrzeć do sklepu ehaki.pl może tam znajdziesz z tego co mówili znajomi maja tam spory wybór. Zajrzeć i sprawdzić nie zaszkodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Czy może ktoś z kolegów ma zamontowany na swoim dachu bagażnik Whispbar? Próbuje znaleźć wersje do Legacy 08 Kombi diesel? W Nowej Zelandii jest w Polsce niekoniecznie. http://www.whispbar.pl Ja mam, ale na Forku XT 2014, kupiłem tu: http://www.taurus.info.pl/, ale: bagażnik bazowy oceniam wyżej niż Thule, a mam ich najlepszą wersję (EDGE) na innym aucie, jest jeszcze cichszy i wymaga mniej dodatkowego paliwa, ale sam bagażnik na narty (nie mam boxa, tylko takie uchwyty na same narty) z Thule są lepsze, bo ten z whispbar-a ciężko zapiąć na klucz jak jest w nim kilka par nart i jest to subiektywnie poważny problem, bo jak np. kobieta podjedzie na stok sama z dziećmi, to najprawdopodobniej nie da rady sama tego zapiąć i będzie musiała prosić o pomoc jakiegoś przystojnego Włocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts