konradus Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 witam mam zamontowana instalacje gazowa w miejsce kola zapasowego i na razie jezdze bez kola zapasowego, bo jak wiadomo forester za duzego bagaznika nie ma. tak sobie pomyslalem o zamontowaniu kola zapasowego pod podloga - co o tym myslicie? a moze jakas inna sugestia, podpowiedz na ten temat. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 a moze jakas inna sugestia, Ile razy złapałeś kapcia? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
konradus Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 a moze jakas inna sugestia, Ile razy złapałeś kapcia? :wink: odpukac jeszcze nie zlapalem, ale w drugim samochodzie w przeciagu roku musialem 3 razy korzystac z uslug wulkanizatora. pol biedy jak sie zlapie kapcia blisko domu, ale wiekszy problem jak to bedzie w trasie, albo jeszcze wiekszy problem za granica myslalem o preparatach w sprayu do przebitych opon, ale nie wiem jak z praktyka pewnie mala dziurke zakleja a z wieksza dziura napewno nie dadza rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek1234 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 mam podobny problem, i kiedyś myślałem o zamontowaniu koła z tyłu na klapie bagażnika tak że najpierw otwierasz na bok to koło(na jakimś stelażu z rurek:P ) a później klapa bagażnika do góry:) Teraz pomykam bez koła ale myślę nad zakupem dojazdówki pełnowymiarowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tremba Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Olej spraye, pomoze tylko na chwile i przy malej dziurce, o ile wystarczy gazu zeby nadmuchac kapcia. Ja woze motocyklowy zestaw do naprawy-pudeleczko narzedzi, kolkow, i kleju. Zmiesci Ci sie w kieszeni ale jeszcze musisz miec mini kompresor, np. taki: http://moto.allegro.pl/mini-kompresor-s ... 30144.html Sprawdzilo sie na wyprawach na moto, poradzi i w samochodzie. O ile oczywiscie przebijesz a nie rozprujesz opone . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts