Kuti Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Witam, Potrzebuję przeciągnąć przewód (Forester z 2000r) bezpośrednio z akumulatora przez kabinę do bagażnika (zasilanie wzmacniacza audio). Mam o tyle problem, że nie chcę rozkręcać połowy samochodu. Może ktoś w Was zmierzył się z tym problemem - przeszukałem sporo zasobów i spędziłem sporo czasu w garażu. Którędy i jak najłatwiej? A może przejść pod samochodem? pozdrawiam Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 w grodzi czolowej sa zaslepki do klimy, wyjcia w okolice pedalow itp. w srodku najlatwiej sprawe zalatwic w progach (duzo miejsca i latwe dojscie - wystraczy zdjac listwy maskujaca [kilka kolkow z zaslepkami]. jezeli przewody sa twarde [moga sie tluc], to przyklej je tasma do innych, np paliwowych) pozniej kawalek pod tapicerka i jestes na miejscu. mozna oczywiscie i spodem, ale chyba nie bardzo ma to sens. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuti Posted November 1, 2005 Author Share Posted November 1, 2005 Dziękuję za pomoc. Spróbuję w sobotę - czy te zaślepki są również w wersji z klimą - czy też w tym miejscu przechodzi jakiś przewód, zajrzę o ile coś będzie widać od strony pedałów. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Na tłuczneie przewodów pomaga też patent owijania ich gabką - tak jak to mają wiązki w desce rozdzielczej porobione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts