BartZ Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Potrzebuję tylny dyfer do mojego S-turbo Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? :| -- 27 wrz 2010, o 14:35 -- Gdyby ktoś z Was posiadał takowy lub info to proszę o kontakt nawet bezpośrednio: 664 021 360. :?
Bartekfi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Potrzebuję tylny dyfer do mojego S-turbo Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? A co się stało :?: Coś ostatnio padło na te dyfry: ja wymieniłem kilka tygodni temu, dziś rozmawiałem z Allrad'em i też mu coś tam szumi, teraz Ty...
BartZ Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Potrzebuję tylny dyfer do mojego S-turbo Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? A co się stało :?: Coś ostatnio padło na te dyfry: ja wymieniłem kilka tygodni temu, dziś rozmawiałem z Allrad'em i też mu coś tam szumi, teraz Ty... Zdaje się, że się rozsypał... Napi....la tak okrutnie, że się jeździć nie da. Bartek a Ty gdzie swojego dostałeś?
Bartekfi Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Bartek a Ty gdzie swojego dostałeś? BartZ :arrow: PW
BartZ Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Jednak trzeba sprawdzać olej w dyfrach. Mechanik potwierdził - olej w dyfrze był, a więc to nie wina ilości oleju. :|
Bartekfi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jednak trzeba sprawdzać olej w dyfrach. W moim przypadku też nie była to kwestia oleju, bo problem był z łożyskiem na wałku atakującym. BartZ, Forek już śmiga :?:
BartZ Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 BartZ, Forek już śmiga :?: Bartekfi :arrow: PW
wlyszkow Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jednak trzeba sprawdzać olej w dyfrach. Mechanik potwierdził - olej w dyfrze był, a więc to nie wina ilości oleju. :| A co to był za olej bo chyba niedawno wymieniałeś :?: Midland jakiś :?:
BartZ Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 wlyszkow mój olejowy mistrzu :wink: był to jedyny jaki mógł być czyli Motul Gear FF 75W140 i tak, wymieniłem go 10 kkm wstecz. Problem polega na tym, że dyfer nie dawał żadnych sygnałów, posypał się dosłownie wciągu tygodnia. Nie będę ukrywał, że znowu wzbudziło to moje wątpliwości... :| (w zakresie oleju) aczkolwiek chyba jednak przy nim zostanę, bo nie do końca chce mi się wierzyć, że to olej był winny...
wlyszkow Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 wlyszkow mój olejowy mistrzu no za to masz u mnie special offer :arrow: PW
BartZ Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 nie pasi... [moderator czuwa]... niby to samo, a wielowypust krótszy... -- 10 lis 2010, o 08:46 -- Krótki update: w tzw. międzyczasie (czyli od czasu gdy przyszedł pierwszy i okazało się, że nie pasuje), wysłali drugi, który nigdy nie doszedł :shock: , więc wysłali trzeci, który doszedł i pasował, a jak , ale okazało się, że jest w jeszcze gorszym stanie niż mój oryginalny. Więc teraz jest czwarty (choć w sumie trzeci ) i ten pasuje, ale czekam na założenie i potwierdzenie kondycji. Qrwa 1,5 miecha bez samochodu... źle sypiam, zgubiłem 6 kg, nie mam apetytu i wszystko mnie wnerwia... ciekawe czemu? :wink:
Bartekfi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ale masz chłopie niefart pozostaje tylko teraz trzymać kciuki, że ten czwarty, znaczy trzeci będzie ok.
Trolololo Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 BartZ, wiesz co przezywam jak nie mam samochodu juz 3 miesiac ?
wąż Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 nie wyobrażam sobie tego :x ... dobrze ze mam dwa do swojej dyspozycji
Bartekfi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 dobrze ze mam dwa do swojej dyspozycji Auto: Mazda + VW ale żadnego "prawdziwego" :wink: , więc to się nie liczy
BartZ Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Chłopaki dzięki bardzo za wsparcie Wczoraj o 19 zadzwonił mój mechanik oznajmiając, że ... CISZA w dyfrze! Yeah :!: For [moderator czuwa] sake (sorki )! Bartekfi, dzięki jeszcze raz (to ten od pana Zbyszka) :wink: Vasquez Szczerze stary, trzymam kciuki i naprawdę Cię rozumiem...
Bartekfi Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Bartekfi, dzięki jeszcze raz (to ten od pana Zbyszka) Ufff... miałem nadzieję, że ten od Zbyszka będzie ok Dobrze, że Forek już wraca na drogi 8)
BartZ Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Bartekfi, dzięki jeszcze raz (to ten od pana Zbyszka) Ufff... miałem nadzieję, że ten od Zbyszka będzie ok Dobrze, że Forek już wraca na drogi 8) No i jest Po 7 tygodniach jak się do Niego dopadłem to myślałem, że w nim zanocuję... Wszystko dobre co się dobrze kończy Jeszcze raz THX ps. Wojtek dzięki za oliwę :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.