lukass Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Pacjent to STI 2.0 MY'05 EU do którego chcę założyć Turbo timer Greddy. Mam kostkę, całą instrukcję i brakuje mi tylko informacji pod którym pinem w ECU kryje sie przewód sygnałowy z prędkościomierza żeby podłączyć do niego TT. Wiem ze można to namierzyć kontrolka itd. ale jak ktoś wie to po co wyważać otwarte drzwi :wink:
maniujr Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 pod którym pinem w ECU kryje sie przewód sygnałowy z prędkościomierza żeby podłączyć do niego TT TT ma pokazywać prędkość ? miałem kiedyś Blitza i niby pokazywał obroty, ale nic dodatkowego nie podłączałem - brał to z jakoś "falowania" napięcia w aucie. IMHO zbędny gadżet (sam TT przydatny do lansu of kors sam też posiadam )
Adam. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 pierwsza kosc od lewej, pierwszy pin od lewej w gornym rzedzie
lukass Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 TT ma pokazywać prędkość ? W Greddy dzieki temu podłączenia jest możliwość mierzenia przyspieszenia, czasów okrażeń, prędkości itp. pierwsza kosc od lewej, pierwszy pin od lewej w gornym rzedzie thx -- 23 wrz 2010, o 19:38 -- pierwsza kosc od lewej, pierwszy pin od lewej w gornym rzedzie Podłączyłem, ale to niestety nie ten pin, bo nie działają funkcje z tym powiazane Może ktoś ma inne info, albo pomysł.
lukass Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 a mozesz zrobic zdjecie swojego ecu ? Już poprawiłem - moim zdaniem to jest pierwsza kość z prawej i pierwszy od góry pin też z prawej jak spojrzymy na piny przy odłączonych kościach :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.