Arek 33 Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Witam pewnie już wicie jak naprawić co dokręcić kiedy przy zamykaniu przednich drzwi jest bardzo nie przyjemny dźwięk jak by szyba miała wypaść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Nie trzaskać, to nie maluch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Nie trzaskać, to nie maluch. a skąd wiesz, przecież nie napisał jakie ma auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 a skąd wiesz, przecież nie napisał jakie ma auto Brighton leży nad kanałem, każdy maluch już by się dawno tam, od soli, rozrdzewił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 może ma np. rover.... albo ten...no...wakshal.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giechu Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Jeżeli zamykasz z niedomkniętą szybą to to normalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek 33 Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 Dzięki rozkręciłem drzwi i ,kilka rzeczy można po prawic ale jak to szwagier mówi szału ni ma . auto to pewnie znacie niestety nie maluch tylko niejaka Impreza wrx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwidon Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Dzięki rozkręciłem drzwi i ,kilka rzeczy można po prawic ale jak to szwagier mówi szału ni ma . auto to pewnie znacie niestety nie maluch tylko niejaka Impreza wrx Wygłusz drzwi matami bitumicznymi, sam albo w jakimś warsztacie caraudio. Różnica jest... Oj jest Ewentulnie zostaje pokochać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aras Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Dzięki rozkręciłem drzwi i ,kilka rzeczy można po prawic ale jak to szwagier mówi szału ni ma . auto to pewnie znacie niestety nie maluch tylko niejaka Impreza wrx Wygłusz drzwi matami bitumicznymi, sam albo w jakimś warsztacie caraudio. Różnica jest... Oj jest Ewentulnie zostaje pokochać Mógłbyś na PW albo tu napisać coś więcej na temat wygłuszania tymy matamy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 możesz trzaskać, ale bez odrywania ręki od drzwi, nie wiem jak to wytłumaczyć ale takie trzaśnięcie nie jest trzaskające Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aras Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 możesz trzaskać, ale bez odrywania ręki od drzwi, nie wiem jak to wytłumaczyć ale takie trzaśnięcie nie jest trzaskające No takie zamknięcie qltooralne Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 możesz trzaskać, ale bez odrywania ręki od drzwi, nie wiem jak to wytłumaczyć ale takie trzaśnięcie nie jest trzaskające to znaczy, że trzeba czymś przymocować rękę do drzwi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Dokładnie są odpowiednie specyfiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Mc Gayver czy cjanocostam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aras Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Zamykać tak, jakby się chciało mieć jak najdłuższy kontakt z ukochanym autem , że tak powiem do damego końca :wink: . I żadnych specyfików - Subaru i bez tego jest łoświnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts