Hogi Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Jak w temacie. Pilnie pożyczę kabel tactrix, do jutrzejszego wieczora. Tel do mnie 0-600-00-77-70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherif Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Jak w temacie.Pilnie pożyczę kabel tactrix, do jutrzejszego wieczora. Tel do mnie 0-600-00-77-70 Hogi daj znac na priva, to moge ci pozyczyc :wink: mozemy ustawic sie gdzies na mokotowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlyszkow Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 sherif, zadowolony jesteś z niego? Planuję zakup wersji open port 2.0.. (170usd na same Subi a 190usd również starsze Subi + Mitsu chociaż nie wiem czy mi się przyda ale może komuś tak więc pewnie kupię ten droższy... :wink: ). Na jakim sofcie czytasz dane? http://openecu.org/index.php?title=Downloads Próbowałeś flashować coś poza ECU bo teoretycznie obsługuje on J2534 czyli nawet poprawki SOA (paki - te z US, 75usd aktualna płyta na wszystkie auta) powinno się udać wgrywać - nawet do AT itp.. http://openecu.org/index.php?title=EcuF ... cleSupport http://techinfo.subaru.com/html/specialToolInfo.jsp Znam serwis w Wa-wie, który ma coś takiego... ale raczej nie na amatorski budżet ta zabawka.. :neutral: http://www.dgtech.com/product/vsi2534/vsi2534.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherif Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Jak sie okazalo po dyskusji z Hogim ten kabelek to nie jest 100% tactrix, tylko oparty na protokole Tactrix. Mozna nim zczytywac bledy, kasowac, podlagac parametry silnika, itd - dla mnei jest to wystarczajace. Nie mozna podpobno flashowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jako Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Jak sie okazalo po dyskusji z Hogim ten kabelek to nie jest 100% tactrix, tylko oparty na protokole Tactrix. Mozna nim zczytywac bledy, kasowac, podlagac parametry silnika, itd - dla mnei jest to wystarczajace. Nie mozna podpobno flashowac. Jasne, że nie. Kabelek używałem z powodzeniem do diagnostyki. Za 100 czy 150zł go kupiłem. wlyszkow, temat zaraz wyląduje w nielegalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wodnik Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Mam 100% tactrix. Można flash'ować i mogę pożyczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 Mam 100% tactrix. Można flash'ować i mogę pożyczyć. Jesteś uchwytny jutro rano? Proszę o telefon teraz lub SMSa. Nie śpię do późna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwidon Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Mam 100% tactrix. Można flash'ować i mogę pożyczyć. Jesteś uchwytny jutro rano? Proszę o telefon teraz lub SMSa. Nie śpię do późna. Kusi jednak? Robert, weź go zrób na stabilne 0,7. Po tym, co ma teraz i tak będzie zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 Mam 100% tactrix. Można flash'ować i mogę pożyczyć. Jesteś uchwytny jutro rano? Proszę o telefon teraz lub SMSa. Nie śpię do późna. Kusi jednak? Robert, weź go zrób na stabilne 0,7. Po tym, co ma teraz i tak będzie zadowolony Będzie jutro 1,2. :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwidon Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Będzie jutro 1,2. :cool: Na dwóch to całkiem niezła wartość :razz: No to będzie Forek latał :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropkowicz Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 1,2 czy 3 .... 4 .... bum ? 0.7 jest prawie dość dla małych dziewczynek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwidon Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 1,2 czy 3 .... 4 .... bum ? 0.7 jest prawie dość dla małych dziewczynek No tak. Tyle, to się do śniadania wypija Doniesienia z frontu - Hogi ma już 1,1 bara i idzie po więcej :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 0.7 jest prawie dość dla małych dziewczynek Nie dla turbinki z WRXa. Jest stabilne 1,1. (na razie) :wink: Dzięki Jako za cały dzień wrażeń i bezcenne miny wyprzedzanych na trasie z W-wy do Wyszkowa. Dzięki wielkie dla Wodnika za kabelek. Możemy zamykać. :cool: ps. a rozdam wam wszystkim te bzdurne pomuki... :razz: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts