Jump to content

zagadka

marcin

Recommended Posts

Otóż podczas dzisiejszej modlitwy zaciekawił mnie jeden element... Na pewno nie zwróciłbym na niego większej uwagi, ale było w nim coś niepokojącego.. Mianowicie brak linki :shock:

Skoro nie ma linki a auto jedzie, to co to i dlaczego ze mną jeździ? :mrgreen:

wtf1te.th.jpg

wtf2a.th.jpg

wtf3.th.jpg

Oprócz PB98 w moich obu oczach dzisiaj nic nie brałem...

Z linką ma to tyle wspólnego, że to urządzenie jest zaopatrzone w dźwignię na którą się zakłada linkę i "łapkę" przytrzymującą pancerz linki (taką samą jaka jest przy przepustnicy) Na zdjęciach próbowałem to ująć, ale jest ciasno. No więc urządzenie jest a linki ni ma, więc zapytuję mądrzejszą część Braci Forumowej co to jest i z czym to się je? :mrgreen:

TERZO spokojnie chodzi o to że podczs przekładki Twojego pięknego ,, limit edition" zespół przewodów czyli system hamulcowy poszedł ze sprzętu, który miał hil holder. To urządzonko zostało zamontowane u Ciebie bo takie dostalismy gratki do przekładki.Ale spokojnie można z tym żyć i podrużować. :wink:

hyhy, masz graty z forka? w gjejteku? zasłoń bo ktoś zauważy :lol:

foreś jest oparty na płycie podłogowej od imprezy, i bardzo dużo tych samych gratów w nich wystepuje:

deska, airbag, rura pd deską, nagrzewnica, pedały, wycieraczki.... :lol:

hehehe a ja bym chcial w moim forku hill holdera:((( a paskudny ten mój jest jak deszczowa noc sam to wiem.....ale nawet kawiorowego gejteka robi :twisted::twisted: