marcin Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Otóż podczas dzisiejszej modlitwy zaciekawił mnie jeden element... Na pewno nie zwróciłbym na niego większej uwagi, ale było w nim coś niepokojącego.. Mianowicie brak linki :shock: Skoro nie ma linki a auto jedzie, to co to i dlaczego ze mną jeździ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 co bierzesz ? daj adres dliera, bo dobrze trzepie... :grin: widzę jakąś sprężynę, a co ma ona wspólnego z linką, i do tego z jaką linką ? :?: a ta linka co ma mieć wspólnego z jazdą ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 Oprócz PB98 w moich obu oczach dzisiaj nic nie brałem... Z linką ma to tyle wspólnego, że to urządzenie jest zaopatrzone w dźwignię na którą się zakłada linkę i "łapkę" przytrzymującą pancerz linki (taką samą jaka jest przy przepustnicy) Na zdjęciach próbowałem to ująć, ale jest ciasno. No więc urządzenie jest a linki ni ma, więc zapytuję mądrzejszą część Braci Forumowej co to jest i z czym to się je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kura Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Skoro nie ma linki a auto jedzie, to co to i dlaczego ze mną jeździ? Hill-holder ?? Jeździ, ale nie trzyma autka stojącego na sprzęgle pod górkę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 Hill-holder ?? W gjeteku? :shock: Tać tu sprzęgło hydrauliczne jest.. Jak to działa pod co było podpięte? jeśli to faktycznie to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 TERZO spokojnie chodzi o to że podczs przekładki Twojego pięknego ,, limit edition" zespół przewodów czyli system hamulcowy poszedł ze sprzętu, który miał hil holder. To urządzonko zostało zamontowane u Ciebie bo takie dostalismy gratki do przekładki.Ale spokojnie można z tym żyć i podrużować. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin Posted March 13, 2010 Author Share Posted March 13, 2010 Skoro jest już to zamontowane, to jest możliwość tego uruchomienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Skoro jest już to zamontowane, to jest możliwość tego uruchomienia? Bez linki? :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin Posted March 13, 2010 Author Share Posted March 13, 2010 No wiem, że w GT sprzęgło jest hydrauliczne... W każdym razie kto pyta nie błądzi może jakiś sposób podpięcia linki do niego jest, tylko nikt na to jeszcze nie wpadł Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropkowicz Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 hyhy, masz graty z forka? w gjejteku? zasłoń bo ktoś zauważy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ape Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 hyhy, masz graty z forka? w gjejteku? zasłoń bo ktoś zauważy Heh mega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Tak się sklada , że gratki ma z imprezy kombi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin Posted March 13, 2010 Author Share Posted March 13, 2010 Jak to przy przekładce bywa.. Z czego by nie były, ważne że spełniają swoją rolę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 I oto chodzi :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 hyhy, masz graty z forka? w gjejteku? zasłoń bo ktoś zauważy foreś jest oparty na płycie podłogowej od imprezy, i bardzo dużo tych samych gratów w nich wystepuje: deska, airbag, rura pd deską, nagrzewnica, pedały, wycieraczki.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropkowicz Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 no nie nowina Lordze. to była satyra na traktowanie forków jak brzydkie kaczątka :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypis Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 hehehe a ja bym chcial w moim forku hill holdera:((( a paskudny ten mój jest jak deszczowa noc sam to wiem.....ale nawet kawiorowego gejteka robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts