Przemeq Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Pewien sympatyczny, choć niezdarny ludek w moim biurze zbił mój ukochany kubek z Imprezą WRC (S12). Czy w zakamarkach sklepiku nie ma jeszcze takowego? A może ktoś z salonów dealerskich ma na półce taki kubek, który się kurzy? Kupię, nawet dwa! . Płacę GOTÓWKĄ . Chodzi mi o ten kubek (na pudełku, na tylnej części jest symbol S01M, pod zdresem do SWRT). Przepraszam za jakość zdjęć, ale robione były komórką i jeszcze mi się trzęsą z żalu ręce : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Witam. Niestety już nie posiadamy takiego, tylko ten z nowszej kolekcji :arrow: link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted July 29, 2009 Author Share Posted July 29, 2009 Sklepik, dzięki za informację. Spróbuję jeszcze poszperać po lokalnych salonach dealerskich, albo popytam kogoś tutaj - może mają jeszcze gdzieś w gablocie zakurzony kubeczek - taki, jakiego szukam 8). W ostateczności kupię ten wskazany w linku. A, były też kiedyś polskie kubki z cywilnym STI '06 - dawali je na Plejadach w 2007. Może coś takiego da się kupić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 A, były też kiedyś polskie kubki z cywilnym STI '06 - dawali je na Plejadach w 2007. Może coś takiego da się kupić? Po-plejadowe porządki nie wykazały na stanie takich cudów... Jest tylko to, co na stronie Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Płacę GOTÓWKĄ a ile dasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts