Jump to content

W wolnej chwili zapraszam do Lublina

demol

Recommended Posts

Posted

W wolnej chwili zapraszam do Lublina 19 lutego (sobota) godz. 11:00 Tor LUBLIN - odbedzie sie impreza Zimowy Mini - Max zorganizowana przez Automobilklub Lubelski :)

20 lutego (niedziela) w godz. 11-14 zapraszamy na szkolenie z techniki bezpiecznej jazdy po śliskiej nawierzchni.

Jest ono przeznaczone dla wszystkich pragnących uzyskać podstawowe umiejętności opanowania auta w trudnych, zimowych warunkach. Szkolenie zostanie przeprowadzone przez instruktorów Automobilklubu Lubelskiego. Jest ono bezpłatne.

Zgłoszenia tel. (81) 747 76 05

Posted

Świetna wiadomość

Ja się piszę na niedzielę :lol:

O sobocie niestety dowiedziałem się za późno :cry:

Może tym razem się spotkamy (czy wtedy na imprezie Automobilklubu Chełmskiego byłeś może białym Legacem? Bo innej Subary nie widziałem - ja ćwiczyłem swoją z boku toru, efekt - urwany łącznik drążka stabilizatora) :twisted:

Pozdrawiam wszystkich subaromaniaków z Lublina i do zobaczenia jutro na torze (pogoda nam sprzyja)!

Posted

czesc, wlasnie ja myslalem ze ten z bialego legacy to ty :) i nawet pytalem go czy to czasem nie ty ... ale to nie byles ty. Bylem na samym dole .. granatowym GX-em :)

ps. czy ty masz jasnozielone kombi? Widuję czesto takie na ul. krochmalnej ...

Posted

To jest właśnie mój sprzęt. Na Krochmalnej pracuję i nie ma tam innego Legaca, jak tylko mój. A twojego GX-a niestety nie przyuważyłem (coś mi musiało paść na oczy chyba :D ).

Ale może jutro się w końcu spotkamy.

Posted

No wlasnie tylko nie wiem czy jutro uda mi sie przyjechac ... jakby co wiem juz gdzie cie szukać :)

Posted

Jakby co, to zapraszam na kawę...

Subara stoi, to znaczy, że jestem w środku, a jak zaparkuje druga obok mnie, to byłby dopiero piękny widok.

Pozdrawiam

Posted

ok, zaproszenie przyjęte ... jak tylko będę tamtedy przejezdzać to zajrzę :)

Posted

No i udało się :) Spotkalismy sie na torze kartingowym ... pojezdzilismy ... mam nadzieje Michale, że uda nam sie wiecej subarowców namówić do tego typu spotkań:)

Mielismy tez lekcje jazdy bokiem :) od kierowcy rallcrosowego ... mojego dobrego przyjaciela Kuby, ktoremu za lekcję dziekujemy!

Subarak Michala posłużył równiez jako wyciagacz ze sniegu :)

Ponizej pare fotek w kiepskiej jakosci bo z aparatu w telefonie:

Posted

Rzeczywiście, było super :D

Wielkie dzięki, demol, za zaproszenie, no i oczywiście podziękowania dla Kuby...

Niestety, od soboty cały śnieg sobie "poszedł" z toru (poza jednym extra zakrętem, gdzie ćwiczyliśmy rozwalanie ustawionych opon :twisted: przy zmianie nawierzchni). Ale dobre rady Kuby pomogły nam uświadomić sobie magię napędu 4x4 i jego niesamowite możliwości w ostrej jeździe w trudnych warunkach.

BTW To są pierwsze zdjęcia mojej Subary w necie. To mnie rusza... :lol:

Posted

Kurcze Za późno zajrzałem na forum. Ogólnie robię to rzadko…

Fajnie że jest nas więcej więcej Lublinie…

Jakby co to poprosze o info że jest jakaś lubelska impreza lub subarowcy mają ochotę się spotkać

Jeżdżę srebrnym kombiakiem z 97 roku na olsztyńskich czarnych blachach (Czechów a właściwie Choiny)

Pozdrawiam

Andrzej

I wiem który Zielony Legac stoi zawsze na Krochmalnej naprzeciwko Polmosu

P.S. Szukam serwisówek i info o gazie w silniku EJ 20 (Lub ogólnie w Subaru)

Posted

Wiem jak zdobyc serwisówki ale trzeba by zrobić zrzutę $$ i pościągąć orginały z technicznego Subaru site :)

ps. Serwisówki są tylko w jezyku angielskim, wszystkie modele od 1996 roku.

Posted
Wiem jak zdobyc serwisówki ale trzeba by zrobić zrzutę $$ i pościągąć orginały z technicznego Subaru site :)

Pytanie czy modele EU

Posted

Pytanie czy modele EU

hmm .... nie potrafię tego powiedzieć ... myslę że też ... mozna szukać manuali po VIN - ie

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...