Jump to content

Solberg edition

ToMaL

Recommended Posts

Posted

WR1 to jak najbardziej SE, tyle ze na rynek UK :) WR1 na tamtejszym rynku bylo 500 sztuk, ale wszystkie juz sie rozeszly :)

Posted

na www.subaru.pl w dziale UŻYWANE(ogłoszenie nr.153) jest jeden Solberg Edition...przebieg 3500km ,cena 185k złociszy

Pytanie do Dyrekcji...czy jest planowana seria Solberg Edition II ,tak jak np. na rynku Szwedzkim :?:

pozdrawiam

Posted
Pytanie do Dyrekcji...czy jest planowana seria Solberg Edition II ,tak jak np. na rynku Szwedzkim :?:

no właśnie i czym będzie ono się wyróżniać w stosunku do "zwykłego" STi, skoro spora część patentów z SE ma być w standardzie w STi MY 2005?

Posted
[czym będzie ono się wyróżniać w stosunku do "zwykłego" STi,

Na calo przednio szybe bedzie autograf Solberga czarnem mazakiem.

Mamusia

Posted

Ma ktos wyposazenie tejze wersji? Bo na stronie ani zlowa. Na domiar zlego Szwedzi moga miec biala Imprezke :(

• Ojciec Założyciel
Posted

Wszystki samochody z Solberg Edition są już od dawna sprzedane.

MY 05 jest wprawdzie nieco zmieniony w porównaiu z 04, lecz nie zawiera w standardzie żadnego z "patentów" z SE.

W związku ze zdobyciem tytułu Mistrza Polski we wszystkich dostepnych dla nas kategoriach (Indywidualna w generalce i N, Producencka i Sponsorska) rozważamy możliwość wprowadzneia wersji limitowanej.

Decyzje na ten temat jeszcze jednak nie zapadły.

Łączę pozdrowienia

Posted
MY 05 jest wprawdzie nieco zmieniony w porównaiu z 04, lecz nie zawiera w standardzie żadnego z "patentów" z SE.

Wygląda na to, że muszę zmienić informatorów :shock:

A limitowana polska edycja to super pomysł. Ja bym ją nazwał "Teraz Polska edition" :lol:

Posted

Ale DCCD opcjonalnie bedzie?

W związku ze zdobyciem tytułu Mistrza Polski we wszystkich dostepnych dla nas kategoriach (Indywidualna w generalce i N, Producencka i Sponsorska) rozważamy możliwość wprowadzneia wersji limitowanej.

To by bylo cos :)

• Ojciec Założyciel
Posted

DCCD - zgodnie z treścią wcześniejszej odpowiedzi - będzie jako opcja.

Pozdrowienia

Posted
Ja myślę, że nie musisz :mrgreen:

Hi hi - wiem, że na Tobie mogę zawsze polegać :mrgreen: . A Dyrekcja się nie zna :wink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...