ToMaL Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Mam pytanie! Czy wogóle jest jeszcze dostępne subaru impreza solberg edition (WR1)? http://www.autogaleria.pl/tapety/subaru.php?page=1
Scooby Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Mam pytanie! Czy wogóle jest jeszcze dostępne subaru impreza solberg edition (WR1)? http://www.autogaleria.pl/tapety/subaru.php?page=1 Mylisz modele - WR1 to nie SE. Bylo o tym na glownym calkiem niedawno jesli interesuja Cie szczegoly. Solbergow bylo u nas zdaje sie, ze 14 wiec podejrzewam, ze juz wszystkie poszly :roll: EDIT: http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=100689&highlight=
michal Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 WR1 to jak najbardziej SE, tyle ze na rynek UK WR1 na tamtejszym rynku bylo 500 sztuk, ale wszystkie juz sie rozeszly
ToMaL Posted December 6, 2004 Author Posted December 6, 2004 no nie dziwe się, że wszystkie poszły :!: takie rarytasy bierze się natychmiast
Scooby Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 WR1 to jak najbardziej SE, tyle ze na rynek UK Wiem. To byl skrot myslowy - chodzilo o to, ze nasz SE to nie WR1...
WRC fan Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 na www.subaru.pl w dziale UŻYWANE(ogłoszenie nr.153) jest jeden Solberg Edition...przebieg 3500km ,cena 185k złociszy Pytanie do Dyrekcji...czy jest planowana seria Solberg Edition II ,tak jak np. na rynku Szwedzkim :?: pozdrawiam
Przemeq Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Pytanie do Dyrekcji...czy jest planowana seria Solberg Edition II ,tak jak np. na rynku Szwedzkim :?: no właśnie i czym będzie ono się wyróżniać w stosunku do "zwykłego" STi, skoro spora część patentów z SE ma być w standardzie w STi MY 2005?
Waldemar Biela Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 [czym będzie ono się wyróżniać w stosunku do "zwykłego" STi, Na calo przednio szybe bedzie autograf Solberga czarnem mazakiem. Mamusia
Przemeq Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 bedzie autograf Solberga czarnem mazakiem. i to "flułorescencyjnem", co by i w nocy widzieli
michal Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Pytanie do Dyrekcji...czy jest planowana seria Solberg Edition II ,tak jak np. na rynku Szwedzkim :?: Ma ktos wyposazenie tejze wersji? Bo na stronie ani zlowa. Na domiar zlego Szwedzi moga miec biala Imprezke
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted December 7, 2004 Ojciec Założyciel Posted December 7, 2004 Wszystki samochody z Solberg Edition są już od dawna sprzedane. MY 05 jest wprawdzie nieco zmieniony w porównaiu z 04, lecz nie zawiera w standardzie żadnego z "patentów" z SE. W związku ze zdobyciem tytułu Mistrza Polski we wszystkich dostepnych dla nas kategoriach (Indywidualna w generalce i N, Producencka i Sponsorska) rozważamy możliwość wprowadzneia wersji limitowanej. Decyzje na ten temat jeszcze jednak nie zapadły. Łączę pozdrowienia
Przemeq Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 MY 05 jest wprawdzie nieco zmieniony w porównaiu z 04, lecz nie zawiera w standardzie żadnego z "patentów" z SE. Wygląda na to, że muszę zmienić informatorów :shock: A limitowana polska edycja to super pomysł. Ja bym ją nazwał "Teraz Polska edition"
michal Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 MY 05 jest wprawdzie nieco zmieniony w porównaiu z 04, lecz nie zawiera w standardzie żadnego z "patentów" z SE. Ale DCCD opcjonalnie bedzie? W związku ze zdobyciem tytułu Mistrza Polski we wszystkich dostepnych dla nas kategoriach (Indywidualna w generalce i N, Producencka i Sponsorska) rozważamy możliwość wprowadzneia wersji limitowanej. To by bylo cos
Przemeq Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Ale DCCD opcjonalnie bedzie? No właśnie - chodziło mi głównie o DCCD...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted December 7, 2004 Ojciec Założyciel Posted December 7, 2004 Tak :wink: Pozdrowienia
shodan Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Ale DCCD opcjonalnie bedzie? Z tego co mi wiadomo, to nawet w standardzie 8) pozdr!
shodan Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Wygląda na to, że muszę zmienić informatorów :shock: Ja myślę, że nie musisz
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted December 7, 2004 Ojciec Założyciel Posted December 7, 2004 DCCD - zgodnie z treścią wcześniejszej odpowiedzi - będzie jako opcja. Pozdrowienia
Przemeq Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Ja myślę, że nie musisz Hi hi - wiem, że na Tobie mogę zawsze polegać . A Dyrekcja się nie zna :wink:
shodan Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Dyrekcja się nie zna :wink: Zna się, zna się... ale Dyrekcja też człowiek kudłaczku
Niuniek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 DCCD z tego co pamiętam to występuje jako opcja. Dzisiaj widziałem model '05 w ASO no i nie miał DCCD :roll:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.