subar_u Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 witam ponownie. sprawdzilem wszystko nie widac zeby sie sie poluzowalo a przerywanie sie nasililo tzn tak jak wczesniej przerywalo przy skrecaniu w prawo tak teraz przerywa do okolo 3500-4000obr/min non stop.dodam ze mam gaz i jadac na gazie wszystko jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 subar_u, w takim razie szukaj przyczyny w zasilaniu paliwem - np. filtr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subar_u Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 filtr jest nowy. moze pompa??? oby nie. czy to moze byc pompa? jak mozna sprawdzic czy pompa siada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 subar_u, a filtr czyjej produkcji? Dobrze jest wsadzony? Przed wymianą filtra występowały już te problemy? Pompa też może mieć problemy, ale przyznam, ze nie wiem jak sprawdzić, mam kilka pomysłów, ale wolę nie pisać bo nie mam pewności. Może problem z zasilaniem pompy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subar_u Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 filtr dobrze wsadzony.przejechalem na nim okolo 3000km.i nic sie nie dzialo.a gdzie jest pompa paliwa? z bagaznika chyba sie do niej dostane??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 subar_u, pompa jest pod tylna kanapą zanurzona w zbiorniku paliwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
subar_u Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 wszystkie kabelki wygladaja dobrze. mam pytanie czy modele 2.0 i 2.5 maja ta sama pompe paliwa? jesli nie to czy bedzie ona pasowala z 2.5 do 2.0??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 subar_u, pompa powinna być taka sama, przynajmniej w USA tak było. http://www.autozone.com/az/cds/en_us/09 ... oPages.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts