cypis Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 nie wiem czy w dobrym miejscu temat (jak cos to przeniesc tylko nie wiem gdzie..), ale problem techniczny:)) posiadam od jakiegos czasu nawigacje navman icn750 (ponoc miala byc najnowsza mapa UE) ale polski czech slowacji nie ma ........wiec pytanie bo nie chce paru stow w bloto wywalac , jaka mapa polski podejdzie do tej nawi jak to zrobic??? Na stronie producenta nie ma map do tych krajow ( Wiec co mam kupic i jak to wgrac??? ps moze ma ktos do sprzednaia mapy tych krajow, komus lezy i niepotrzebuje ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawka35 Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Najsamprzód zobacz na jakim systemie chodzi Twoja Navi ,następnie wejdz na stronę www.peb.pl lub www.stylwolny.pl i tam znajdziesz różne mapy.Jak już będziesz wiedział na jakim systemie chodzi a nie znajdziesz nic na tych stronach to napisz do mnie na PW coś pomyślimy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypis Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 witam wlasnie odblokowalem nawi i dziala jako palm tez chodzi na windowsie CE core 5.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts