ppmarian Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 dzis rano byla masakra na miescie - szkalnka wszyscy toczyli sie 5-10km/h tylko jeden pojechal szyciej i wjechal we mnie... nowy zderzak, tablica + ramka, spryskiwacz reflektora, blenda pod reflektor, osłona halogenu ciekawe ile za to dostane z OC sprawcy ...czesci do subaru nie sa tanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawka35 Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Wyrazy współczucia,życzę szczęścia bo ja walczę już 13 miesięcy o odszkodowanie,spychologia w naszym kraju rozkwita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppmarian Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 mam oswiadcznie z policji i koles przyja mandat karny wiec chyba nie powinno byc problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawka35 Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Ja miałem policję ,sprawę w sądzie ,wszystko ładnie opisane nawet firmę wziąłem do ściągania odszkodowań i lipa.Ubezp. Fundusz Gwaran. potrzebował 11 miesięcy żeby dojść do tego że w 2006 r.zmieniły się przepisy i ma to wypłacić PZU,oni wypłacili zaliczkę ,wysłali mnie na komisję i 21 dni ciszaa.No ale są święta więc wszyscy styrani urzędnicy muszą odpocząć Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Ja po swojej stluczce wyszedlem dosc dobrze mimo ze robilem na oryginalnych czesciach. Wypadek nie z mojej winy, wezwana policja do tego kobieta miala kiepska ubezpieczalnie (benefia). Z odbiorem gotowego auta oplaconego z oc sprawcy wyrobilem sie w nieco ponad miesiac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts