-=nikon=- Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Przytrafiła mi się awaria dziwna trochę nie ma reakcji na otwieranie/zamykanie z kluczyka. Z środka samochód się otwiera zamyka bez problemu a z pilota (oba sprawdzone) nic się nie dzieje. Forum przeszukałem i większość tematów już jest sprawdzone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neutrino33 Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Baterie w pilotach rozumiem, że sprawdziłeś. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euyot Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Dziwne, że oba. Natomiast coś takiego miałem i faktycznie problemem była bateria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted July 4, 2023 Author Share Posted July 4, 2023 Panowie bateria to był 1 trop moduł centrali 2. A co się okazało Wtyczki w module komfortu się poluzowały. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neutrino33 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 50 minut temu, -=nikon=- napisał(a): Panowie bateria to był 1 trop moduł centrali 2. A co się okazało Wtyczki w module komfortu się poluzowały. Pewnym było, że to coś w tym stylu Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted July 4, 2023 Author Share Posted July 4, 2023 2 godziny temu, Neutrino33 napisał(a): Pewnym było, że to coś w tym stylu Nic mi nie mów szukania cały dzień było ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neutrino33 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 25 minut temu, -=nikon=- napisał(a): Nic mi nie mów szukania cały dzień było ;/ Koszty naprawy za to rekompensują ci to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts