rakukrakow Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 (edited) Jako, że w planach mam wyjazd do ciepłego, to co możecie polecić do zaciemnienia okien w Foresterze ? Coś takiego zdaje egzamin ? https://raystop.pl/sklep/zaslonki-do-subaru/zaslonki-do-subaru-forester-5-v-od-2019-suv/komplet-na-cale-auto-7-szt-do-subaru-forester-5/?filters=marka-samochodu[1520]|model-samochodu[1521]|typ-nadwozia[658]|rok-produkcji[731]&fp=/sklep/ Czy raczej coś od przyjaciół z dalekiego wschodu ? Macie takie zasłonki ? zdają egzamin ? Najbardziej zależy mi na zaciemnieniu tyłu. Edited May 14, 2023 by rakukrakow Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalm Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Jak najbardziej. Zaciemnia, w nocy dużo widać z wnętrza auta. Mam już 3 lata i lepsze od folii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvb Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Mam takie (trochę inny deseń), dobrze zaciemniają i da się spać w samochodzie, ale podczas jazdy pasażerowie narzekają i każą ściągać Jak na tylnej szybie są krople deszczu, to interferują z tą siatką i dłuższe patrzenie w lusterko może zemdlić Poza tymi niedogodnościami brak zastrzeżeń. Te Twoje mają chyba lepsze mocowanie, bo ja mam takie "haczyki" wciskane pod uszczelki - przy nieostrożnym zdejmowaniu można zgubić. No i będziesz mógł szpanować, że masz zasłonki z rajstop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts