Ori Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 https://issuu.com/magazynplejady dla zainteresowanych - dostępny za darmo [online] magazyn o SUBARU od entuzjastów marki dla entuzjastów marki numery periodyku, niestety, są dopiero od nr. 49 bodajże... czyli od 2013 roku co i tak w sumie czyni tą stronę wartą zajrzenia zasoby są update'owane cały czas... jeśli kiedyś gdzieś już to było, wybaczcie... nie znalazłem miłej lektury zainteresowanymbon apetite 3ms Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliwer Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 Na stronie importera są od nr 1 - jakby co, to mam do oddania za flaszkę kilkadziesiąt wersji drukowanych, numery do sprawdzenia w piwnicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 29 minut temu, Guliwer napisał(a): Na stronie importera są od nr 1 - jakby co, to mam do oddania za flaszkę kilkadziesiąt wersji drukowanych, numery do sprawdzenia w piwnicy. Masz może numery 66-67, 68 i 69? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliwer Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 1 godzinę temu, Aga napisał(a): Masz może numery 66-67, 68 i 69? Mam, aczkolwiek wolałbym oddać komplet kończący się na 88, początek do sprawdzenia, ale na pewno są pojedyncze braki. p.s. czy chodzi o Ciebie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 3 godziny temu, Guliwer napisał(a): Mam, aczkolwiek wolałbym oddać komplet kończący się na 88, początek do sprawdzenia, ale na pewno są pojedyncze braki. p.s. czy chodzi o Ciebie? Tak, chodzi o te moje wypociny o Karaibach w trzech odsłonach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts