DonLeon Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Witam ekspertów od Subaru. Przymierzam się do wymiany wszystkich żarówek w kokpicie i w bagażniku na jakieś mocniej świecące LED. Czy ktoś może mi doradzić jaki typ żarówek mam kupić i czy ktoś ma jakieś rekomendacje odnośnie dobrej klasy żarówek. Zaznaczam że mam Subaru Outbeck 2018 rok . Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 W jakim sensie: w kokpicie? Chodzi Ci o zegary? Tam nie możesz wsadzić mocniejszych żarówek, bo będą za bardzo grzały... Jeśli chodzi o bagażnik, to masz na myśli tablice rejestracyjne? Wszystko możesz sprawdzić w instrukcji obsługi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trzytki Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Na Aliexpress były gotowe zestawy do III i IV także może i do Twojego też są... Z jakością to różnie. U mnie jeszcze działają tzn. jakiś rok czasu ale są mało eksploatowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipsx82 Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Chyba o te w podsufitce i jeśli tak to kup lepciejsze dedykowane do magistrali CAN bo jak kupisz zwykłe to będą się grzać i świecić cały czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonLeon Posted July 6, 2022 Author Share Posted July 6, 2022 Chodziło o podsufitkę. Tam sa jakies takie slabe .Myślałem wynienic na philips albo osram led. Ma ktos jakies sugestię. Typ ża rowki to rzw banan, problem w tym ze nie wiem jaki rozmiar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artaa Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) Ja mam wymienione w staruszku na LED w lampkach : z przodu nad lusterkiem, w środku dachu i w bagażniku. w końcu jakoś świecą i coś widać. Z tego co pamiętam to w każdej z lampek inne żarówki były... Edited July 9, 2022 by artaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonLeon Posted July 10, 2022 Author Share Posted July 10, 2022 Dziękuję za podpowiedź. Wychodzi na to ze sam musze sprawdzić jakie wielkości mają Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam2270 Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) C3W 31mm ale W5W bagażnik *dotyczy mojego subaru 2012 ale w innych modelach raczej to samo Edited July 10, 2022 by adam2270 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts