Artur67 Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Dopiero co zarejestrowałem się na forum, w przeciwieństwie do motocyklowego forum, nie widzę tzw. Przywitalni, niemniej wszystkich serdecznie witam. Moje pytanie dotyczy przednich lamp w Foresterze III, pojawiły mi się po obu stronach, w górnych zewnetrzych rogach dosyć wyraźne "pajęczynki", tak jakby od uderzenia kamieniem, ale brak jakichkolwiek śladów po nim. Czy to kwestia naprężęń? Czy ktoś z tym się spotkał? Czy trzeba ewentualnie wymieniać całe lampy czy tylko klosze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewemarkam Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Dopiero co zarejestrowałem się na forum, w przeciwieństwie do motocyklowego forum, nie widzę tzw. Przywitalni, niemniej wszystkich serdecznie witam. Moje pytanie dotyczy przednich lamp w Foresterze III, pojawiły mi się po obu stronach, w górnych zewnetrzych rogach dosyć wyraźne "pajęczynki", tak jakby od uderzenia kamieniem, ale brak jakichkolwiek śladów po nim. Czy to kwestia naprężęń? Czy ktoś z tym się spotkał? Czy trzeba ewentualnie wymieniać całe lampy czy tylko klosze?Jest powitania.https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://forum.subaru.pl/topic/60648-tutaj-si%C4%99-witamy-dzia%C5%82-dla-nowych-forumowicz%C3%B3w/&share_tid=60648&share_fid=56227&share_type=t&link_source=appAle jesteś naprawdę wyjątkiem który w ogóle o to pyta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mln Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Niedawno przymierzałem się do Forka III w komisie (sprawdzenie, czy w ogóle model mi leży, nie żeby kupować od razu - zwłaszcza że w TDI ... SBD chciałem powiedzieć! ) - koleś z komisu na uwagę o pękniętym reflektorze stwierdził, że to znana przypadłość modelu. Nie wypowiadam się czy tak jest w rzeczywistości, ale też chętnie dowiem się czy faktycznie tak jest. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts