LUq Baq Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 (edited) Hej. Szukam uszczelek przy szybie na tylne drzwi do mojego obk II 2004. Fotka Niby gówno ale mnie wkurza ;-) z drugiej strony jest to samo. Bo naprawa tego to chyba nie ma sensu co? Edited March 13, 2021 by LUq Baq Link to comment Share on other sites More sharing options...
DETT Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 3 godziny temu, LUq Baq napisał: Hej. Szukam uszczelek przy szybie na tylne drzwi do mojego obk II 2004. Fotka Niby gówno ale mnie wkurza ;-) z drugiej strony jest to samo. Bo naprawa tego to chyba nie ma sensu co? Daj se luz, w każdym BH tak jest. TTTM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipton Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 @LUq BaqJa byłem przekonany, że to tak fabrycznie ma wyglądać skoro po dwóch stronach jest identycznie (robiłem pomiary z miarką:D). U mnie to naprawdę wygląda na profesjonalną robotę, bo nic nie sterczy, nie odstaje, tyle że jest pęknięte tak jak u Ciebie, ale krawędzie są gładkie. Jak się czasem w ten swój samochód człowiek zapatrzy to wszystko sobie potrafi wmówić:P Dopiero po kilku latach przeczytałem na forum, że to normalka w tych samochodach:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriskristoffers Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 W dniu 13.03.2021 o 11:29, LUq Baq napisał: Hej. Szukam uszczelek przy szybie na tylne drzwi do mojego obk II 2004. Fotka Niby gówno ale mnie wkurza ;-) z drugiej strony jest to samo. Bo naprawa tego to chyba nie ma sensu co? Ja przykleiłem od spodu mocną taśmę dwustronną i złączyłem gumę z listwą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts