Carolalala Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 Hej, od kilku dni mam kłopot w wyświetlaczem. Odpalam auto, jest ok, po kilku minutach pare razy pojawia sie logo subaru jak przy uiruchamianiu auta i gasnie - czarno. radio działa normalnie-słychac ale nie widac. Przy kolejnym odpaleniu auta- ta sama akcja. Ktoś może tak miał? z góry dzięki za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 33 minuty temu, Carolalala napisał: Przy kolejnym odpaleniu auta- ta sama akcja. Kolejne odpalenie następuje zaraz po zgaszeniu silnika czy jakimś dłuższym postoju, że elektronika zdąży wystygnąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carolalala Posted November 20, 2018 Author Share Posted November 20, 2018 zaraz po ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoi Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 (edited) 5 godzin temu, Carolalala napisał: zaraz po ;/ Może jest opcja wygaszania/zaciemnienia... Nie wiem, tylko proponuje popatrzeć w książece od radia z wyświetlaczem... Penetrując ustawienia u siebie to nic takiego nie zauważyłem, ale kto wie... Edited November 20, 2018 by ALVAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carolalala Posted November 20, 2018 Author Share Posted November 20, 2018 dzięki za sugestie, ale to nie to, nie mam takiej opcji już sprawdzałam. pewnie coś z elektryka nie styka - więc jednak warsztat trzeba będzie odwiedzić dzięki anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamis Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 U mnie zauważyłem, problem z regulacją jasności wyświetlacza. Gdy przyciemnie na maxa to czasami zaczyna wariować ściemnia się i na zmianę rozjaśnia. Podejrzewam, że jest to problem tego potencjometru od regulacji jasności całej konsoli, zegarów i LCD. Być może u ciebie też jest problem z tym potencjometrem i rozłącza ?? Jak sie zachowuje gdy go ściemniasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts