pitravenwolf Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 (edited) Czołem ! Zwracam się prośbą do koleżanek i kolegów z Zakopca, za tydzień mniej więcej ruszam w ukochane Taterki na pare dni i przez ten czas z gór schodzić nie bede na pewno. Stąd pytanie i prośba : czy nie znalazłoby sie miejsce dla mojego forka gdzies na uboczu, podjeździe na ten czas? Tak żebym miał spokojne sumienie ze nikt trzeźwy inaczej go nie zdriftuje, skanceruje albo zniszczy... Oczywiście nie bedzie problemu odpłatnościa do uzgodnienia Po prostu nie wiem kiedy z gór zejde a z doświadczenia wiem ze o miejsce trudno i placi sie jak za zboże... dzięki za pomoc ! Edited July 19, 2016 by pitravenwolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 U siebie mam problem z miejscem nawet dla swoich gości, ale jest kilka bezpiecznych i darmowych parkingów nawet w centrum miasta. Odezwij się jak będziesz na miejscu 502482309 ,coś wymyślimy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitravenwolf Posted July 19, 2016 Author Share Posted July 19, 2016 U siebie mam problem z miejscem nawet dla swoich gości, ale jest kilka bezpiecznych i darmowych parkingów nawet w centrum miasta. Odezwij się jak będziesz na miejscu 502482309 ,coś wymyślimy dzienx !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts