artur.wac Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Wtam ,zapraszam wszystkich chetnych z okolic i nie tylko tarnowa na trenig całodniowy za 50 pln który odbędzie się w sobotę 05.12.2015 na torze motodrom open drive tarnów mile widziani forumowicze subaru .Gośćmi specjanymi w tym dniu są Michał Benbenek oraz Piotr Fetela Wszelkie dodatkowe pytania pod numerami telefonów 515 548 900 Artur oraz 506 656 674 Robert https://www.facebook.com/events/113920572309253/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Trzeba było o tym jutro napisać, byłoby to jeszcze zabawniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Trzeba było o tym jutro napisać, byłoby to jeszcze zabawniejsze To samo miałem napisać! Na przyszłość pasuje takie informacje umieszczać z większym wyprzedzeniem. Chętnie bym podjechał! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 po pierwsze to w Tarnowie a po drugie jeśli chcesz żeby forumowicze przyjechali to napisz wcześniej, że taki trening się odbędzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur.wac Posted September 20, 2016 Author Share Posted September 20, 2016 (edited) Strasznie późno znów ale dodam przepraszam wszystkich zainteresowanych niestety nie byłem wcześniej obecny w domu przyjechałem i ja dopiero dzień wcześniej wiec z góry trochę wyrozumiałości tym bardziej ze sam dowiedziałem sie o imprezie w przed dzień samego wydarzenia a sama imprezę organizował kolega ktory mnie o niej poinformował m.Na przyszłość będę sie starał z tygodniowym wyprzedzeniem informować o imprezach organizowanych na torze ... Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak w Tarnowie naturalnie bo z małej Tarnów oznacza tarnine czyli małe kuleczki z których robiono korale były te zarośla wszechobecne w naszym regionie i stąd nazwa miasta Tarnów od korali a z dużej litery Tarnów to już miasto ale z punktu widzenia ortografii chociażby to racja Tarnów z dużej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited September 20, 2016 by artur.wac Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Dzieje się tam czasem co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur.wac Posted September 22, 2016 Author Share Posted September 22, 2016 (edited) https://www.facebook.com/events/1771651533093467/?ti=ia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Coś dla ludzi spod znaku H Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Można powiedzieć ze sie dziej często czyli w zasadzie dwa razy w miesiącu organizowane sa treningi otwarte całodniowe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A tu link do strony na Facebooku można śledzić na bierząco co sie dzieje i co jest organizowane https://www.facebook.com/Motodrom-OPEN-DRIVE-Tarn%C3%B3w-209557639386353/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited September 22, 2016 by artur.wac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts