Jakub Jankowski Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Od jakiegos czasu po odpaleniu i przejechaniu krotkiego odcinka co jakis czas pojawia sie napis Err na wyswietlaczu. Jednak po jakims czasie znika i komputer wraca do normy. Jeszcze nie prubowalem odlaczac akumulatora zeby zresetowac jednak wydaje mi sie ze moze to nie pomoc. Moje pytanie jest takie czy mial ktos podobna sytuacje? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
marel1987 Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Mam ten sam problem (jak i wielu znajomych) po kilku km jazdy wyświetlacz zaczyna normalnie działać. Kupiłem używkę na ale-drogo ale tez okazał się padnięty. Moim zdaniem to albo połączenie wyświetlacza albo zimne luty i coś nie łączy. Sam osobiście nie starałem się nic lutować ale byli tacy którzy oddawali do naprawy bądź sami lutowali i działał przez jakiś czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddykubs Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 "Err SS"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Jankowski Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Samo Err, czy to jest sprawa zimnych lotów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddykubs Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Hmmm... Gdziestam byly wspomniane zasniedziale kostki we wiazce, ale serwer jest 'w remoncie' i nie moge sie tam dostac. Sprobuj kostki diagnostyczne przy ecu zlaczyc- moze cos pokaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zajacpieter Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Trzeba tyko wyjać wyswietlacz i przelutowac powino pomóc na 99% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts