DanioRS Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Witam. Chciabym założyć zegary JDM do mojej Imprezy 97(przedliftowe) ale prędkościomierz znajduje się obrotomierza. Czy linka prędkościomierza będzie pasować ponieważ zegar prędkości EU jest w miejscu obrotomierza JDM Czy trzeba wymienić czujnik prędkości żeby nie przekłamywał? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba553 Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Co do linki to pasuje nawet z n/a a naped prędkościomierza nie powinien przeklamywac Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanioRS Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 Co do linki to pasuje nawet z n/a a naped prędkościomierza nie powinien przeklamywac Dzięki za odpowiedź. Założe zegary to napisze jak działają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
durrrr Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Napisz jak to u Ciebie wyszlo. Ja w sumie juz oczekuje na przesylke. Zegary rowniez zeskalowane do 180km/h z STI type ra '97. Na forum pisali, ze jednym dzialaja bez problemu, innym wcale. Nie wiem od czego jest to zalezne. pytalem na FB ale nikt nie odpowiedzial. Zaloze, zobacze. jak nie bedzie banglac to bede mial do sprzedania wraz z przejsciowka (kostka-analog) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichallD Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Jeżeli to 97 to bez przełożenia ok 20 pinów w kostkach nie będzie działać, jest już wątek o tym. Jutro podeślę link bo teraz pisze z tel. A i mam instrukcje jak to zrobić, kiedyś to przerabialem. Dopiero w 99 jest p&p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
durrrr Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Wrzuć koniecznie, chętnie zobaczę bo może się przyda. Ja mam babcie 95 i poprzedni właściciel miał w niej na chwile takie zegary. Działały P&p bez żadnej rzeźby. Po cichu liczę, że te tez będą Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichallD Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Czyli wychodzi na to że do 96 było p&p, później 97-98 trzeba przerobić, a 99-01 p&p. Tu link to wcześniejszego wątku http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/55704-liczniki-z-sti-do-gt-mozliwe/ A jak ktoś chcę rozpiskę do pinów i instrukcje to napiszcie mi wasze maile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanioRS Posted February 24, 2015 Author Share Posted February 24, 2015 Podsyłam pw z moim @ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts