Forekfan Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Nic dodac nic ujac... Dla fanow pozycja obowiazkowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzioba Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Kanibal Link to comment Share on other sites More sharing options...
szycha Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 I specjalnie po to zakładałeś ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forekfan Posted May 25, 2014 Author Share Posted May 25, 2014 I specjalnie po to zakładałeś ten temat Pierwsze odnotowane zjedzenie Forka wiec temat sie nalezy Kanibal Nie mialem wyjscia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 To musi się odbić imprezą ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Tylko aby z tego nie wyszedł outback Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bright Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Tylko aby z tego nie wyszedł outback Outback to jeszcze pół biedy, gorzej jak tribeca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Kurcze miałem nadzieję, że mi jako Polakowi dasz radochę że to Tobie a nie mi się auto rozleciało a Ty se ciastko wpierdzielasz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forekfan Posted May 25, 2014 Author Share Posted May 25, 2014 Kurcze miałem nadzieję, że mi jako Polakowi dasz radochę że to Tobie a nie mi się auto rozleciało a Ty se ciastko wpierdzielasz.... )) ale jakie dobre za to! Polecam. To musi się odbić imprezą ! Dobre Tylko aby z tego nie wyszedł outback Haha... oby nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsi Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 "kombinacja malin, truskawek, porzeczki, jagód i jeżyn, zamknięta w mlecznej czekoladzie, uwieńczona żurawiną"... ciekawe jak by opisali Imprezę.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 co2 w gestej paliwowo-olejowej mazi, z wiórkami panewkowymi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Będzie ban za kanibalizm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forekfan Posted May 26, 2014 Author Share Posted May 26, 2014 "kombinacja malin, truskawek, porzeczki, jagód i jeżyn, zamknięta w mlecznej czekoladzie, uwieńczona żurawiną"... ciekawe jak by opisali Imprezę.. Na pewno musialby tam byc alko w duuzej ilosci... Będzie ban za kanibalizm Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsi Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 "kombinacja malin, truskawek, porzeczki, jagód i jeżyn, zamknięta w mlecznej czekoladzie, uwieńczona żurawiną"... ciekawe jak by opisali Imprezę..Na pewno musialby tam byc alko w duuzej ilosci... Jadłabym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forekfan Posted May 27, 2014 Author Share Posted May 27, 2014 "kombinacja malin, truskawek, porzeczki, jagód i jeżyn, zamknięta w mlecznej czekoladzie, uwieńczona żurawiną"... ciekawe jak by opisali Imprezę..Na pewno musialby tam byc alko w duuzej ilosci... Jadłabym Heh... Ale drapieznosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsi Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Jak odwiedzę Wawe to się skuszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts