Fiji Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Wybieram sie w ten rejon na okolo tydzien. Czy moze ktos polecic jakis hotel albo b&b w okolicy? Jeszcze nie zdecydowalem gdzie chce sie zatrzymac, moze to byc rownie dobrze rejon Genewy, Lozanny czy Montreux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Osz kurnia, żeś zaszalał, odwiedź moich chlebodawców przy okazji Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4lik Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Jako baze wypadowa polecam Lozanne - bedziesz gdzies w polowie drogi do Genewy i Montreux, a przy tym bardzo ladne miasto. Zdecydowanie bardziej mi sie podoba, anizeli Genewa, ale to moja osobista opinia. Fajna opcja jest objazd jeziora, z przystankiem w Evian i ogolnie przy okazji zakupami we Francji. Hotelu zadnego Ci nie polece, ale w miare sluze pomoca, bo to moje byle kwadraty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts