Majki46 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Witam. Po przejechaniu około 1000 km moim nowym nabytkiem, podjąłem decyzję o wymianie tłumika z serii na coś, co nada brzmienie mojemu Lanosowi. Sprawa wygląda tak, że na ebay-u jest cała sterta wydechów dedykowanych do modelu GR. Niestety problem jest z wysyłką. Ja dodatkowo mam ochotę dać szanse jakiemuś Polskiemu producentowi, najlepiej sprawdzonemu i poleconego przez Was Forumowiczów. Znacie kogoś kto za rozsądne pieniążki wykona coś takiego ze stali nierdzewnej? Mam zderzak pod pojedynczą końcówkę z poprzecznie zamontowanym tłumikiem i chodzi mi o coś takiego jak na zdjęciach poniżej: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Z góry wielkie dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek79 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Może El-tec ,coś by Ci zrobił Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 http://mgmotorsport.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavok Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 (edited) cat-back od mg to koszt 3000zł... nikt nie mówi, że będzie tanio ale w subaru wydech o fajnym brzmieniu który chciałbym do mojego lanosa to 2200zł dla ludzi "z ulicy", w katalogu subaru są różne wydechy do lanosa myślę, że do wolnossącego benzyniaka będą tańsze a też fajnie brzmią, dla subaru robi to remus. Edited November 11, 2013 by slavok Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzioba Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 mialem w lanosie wolnym ssaku backboxa z subaru i bylo to calkiem fajne. Nie mam mowy o bulgocie ale gadalo milej. Nie bardzo pamietam jaki byl koszt ale na pewno nie 3000pln. Teraz jezdzi nim Dako61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majki46 Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 Kontaktowałem się z MG Motorsport i wydech do mojego Lanosa to wydatek 1500 zł. El-Tek, brak kontaktu i nic nie wiem. Znalazłem jeszcze Fujitsubo za 400 euro ale nie wiem jakie będą koszta wysyłki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavok Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 to czym takim strasznym różni się wydech do 2.0diesel, że w mg powiedzieli mi za to 3k pln?... troszkę to śmieszne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majki46 Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 Oh [moderator czuwa] !!! Różnica miażdżąca, dramat jak dla mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts